tiistai 13. elokuuta 2013

Puhdas veri - terveyden perusta, 3. painos

Puhdas veri - terveyden perusta -kirjan 3. painos on ilmestynyt! Painos on kauttaaltaan tarkistettu, täydennetty ja laajennettu. Se kannustaa omatoimiseen terveydenhoitoon lähinnä yksinkertaisten ravitsemusneuvojen, kehon kuuntelun ja liikunnan avulla, ja sopii siten kaikille terveytensä hoitamisesta kiinnostuneille.

Uusin painos sisältää tietoa muun muassa veren puhtausprosentista ja siitä, mitä veren puhtaus kertoo terveydentilasta. Lisäksi kirja antaa entistä yksityiskohtaisempia ohjeita näytteenotosta elävän veren ja kuivaveren analyysien tekijöille. 3. painoksessa on tarkistettu erityisesti savivesilukua sekä kuivaveren analyysiin liittyviä ravitsemusohjeita.


Vapa, M., Peltoniemi, P. & Vapa, M. (2013). Puhdas veri - terveyden perusta. Kurikka: Valmiixi. 3. painos. 72 s. ISBN 978-952-5965-12-4 (sid., 4-vär.). UDK 612, YKL 59.12. Paino 165 g, pm-luokka 2.

Otteita sisällöstä:

1 Verimikroskopian nykytila
2 Verianalyysi
   2.1 Elävän veren analyysi
   2.2 Kuivaveren analyysi ...
   2.5 Veren puhtausprosentti
3 Merisuolattu vesi
4 Muut verta puhdistavat juomat
   4.1 Savivesi
   4.2 Viherjuoma
   4.3 Ionisoitu vesi
5 Verta puhdistava ravinto
   - elimistöä emäksöivä ravinto
   - omega-rasvahapot

Jälleenmyynti:
Tilaukset:
 • hinta 19,50 e/kpl (sis. alv 10 %) + postituskulut
 • tilaa
 • toimitus etukäteislaskulla tai postiennakolla
Päivitetty 27.04.2023.

2 kommenttia:

 1. Kannattaa tutustua myös valikoimissamme olevaan Savihoidot-kirjaan . Se sisältää runsaasti tietoa saven sisäisen käytön lisäksi myös saven ulkoisesta käytöstä.

  VastaaPoista
 2. AlfaTV ja Järviradio haastattelivat tammikuun lopussa verikuvaajia.

  http://www.permanto.fi/fi/web/alfatv/player/vod?assetId=8716046

  Ohjelman vieraina ovat Suomen Verikuvaajat ry:n pj Irene Koivumäki, verikuvausohjelmistojen suunnittelija ja FM Mikko Vapa, verimikroskopisti ja LitM Kimmo Aarni sekä Elinvoimaa-hoitolasta verimikroskopisti-suolistoterapeutti Sarita Honkaharju.

  Verikuvaajat esittelevät kuvauksen ja analyysin. Mitä kehon tiloja siitä selviää sekä miten voi kouluttautua kuvaajaksi?

  VastaaPoista