keskiviikko 3. helmikuuta 2021

Kirja-arvostelu: Maadoittuminen lisää luovuutta ja lievittää stressiä

- Huonomaineinen stressikin voi olla hyväksi, mutta toimiakseen se tarvitsee vastapainoksi jotain muuta, kuten esimerkiksi maadoittumista, kirjoittaa Saaga Saarnisola. Hän on arvostellut Maadoittuminen - kaikkien aikojen tärkein terveyslöytö -kirjamme. Pitkä artikkeli on luettavissa Kolmassilma.net-sivustolta.

Stressiä ei voi nykymaailmassa aina välttää, mutta miten katkaista jatkuva stressi alkuunsa? Yksi yksinkertainen keino voi olla maadoittuminen.

Saarnisola kertoo, mitä maadoittuminen oikeastaan tarkoittaa, miten sen puute ilmenee ja miten maadoittuminen vaikuttaa, myös terveyteen. Lisäksi artikkeli sisältää vinkkejä siitä, miten ja missä maadoittua ja tarjoaa yksinkertaisen maadoittumisharjoituksen, jota jokainen voi kokeilla.

Artikkelin pääsee lukemaan kokonaisuudessaan täältä. Saarnisola on kirjoittanut aiemmin toisenkin artikkelin maadoittumisesta. Maadoittuminen - kaikkien aikojen tärkein terveyslöytö -tietokirjaa voi tilata verkkokaupastamme tai jälleenmyyjiltä kautta maan.


Viitteet

Ober, Sinatra & Zucker (2018). Maadoittuminen - kaikkien aikojen tärkein terveyslöytö. 2. tark. & laaj. p. Kurikka: Valmiixi.

Saarnisola, Saaga (2018). Maadoittuminen on yhteyttä maahan. Kuudesaisti.net.

Saarnisola, Saaga (2020). Maadoittuminen lievittää turhaa ressiä ja parantaa luovuutta. Kolmassilma.net.

1 kommentti: