sunnuntai 13. marraskuuta 2022

Uutuus: Ober, Sinatra & Zucker: Maadoittuminen - kaikkien aikojen tärkein terveyslöytö, 3. painos

Ihmiset ovat kautta historiansa vaeltaneet, istuneet, seisoneet ja nukkuneet maan kamaralla - tietämättä, että kosketus maahan siirtää kehoon luonnollisen sähköisen varauksen. Vasta tällä vuosisadalla geo- ja biofysiikan, sähkötekniikan ja -fysiologian sekä lääketieteen asiantuntijat ovat tutkineet ja selittäneet tietoa tästä yhteydestä ja sen merkityksestä ihmisen terveydelle.

Maan pinta on täynnä luonnollista, sähköistä energiaa. Maadoittuminen tarkoittaa itsensä yhdistämistä maan pinnan kanssa istumalla tai kävelemällä paljain jaloin tai nukkumalla maadoittavalla lakanalla. Maadoittuminen palauttaa ja ylläpitää ihmisen keholle luonnollisinta sähköistä tilaa, mikä edistää terveyttä ja toimintakykyä jokapäiväisessä elämässä.

Maadoittuminen - kaikkien aikojen tärkein terveyslöytö -kirja selittää, kuinka maadoittuminen saattaa olla terveydellemme yhtä perustavanlaatuista kuin auringonvalo, ilma, vesi ja ravinteet. Ota yhteys maahan ja parane!

Kirjan kirjoittajat ovat kaapelitelevisioteollisuuden uranuurtaja Clinton Ober, kardiologi, kirjailija ja sähkölääketieteen asiantuntija Stephen T. Sinatra ja terveyskirjailija Martin Zucker. Kirjan 3. painos on tarkistettu, uudistettu ja edelleen laajennettu. Se sisältää yhteensä 20 sivua maadoittumisesta tehtyjen tieteellisten tutkimusten yhteenvetoja.

Klikkaa kuvat suuremmiksi.

Ober, Clinton, Stephen T. Sinatra & Martin Zucker (2022). Maadoittuminen kaikkien aikojen tärkein terveyslöytö. 3. tarkistettu, uudistettu ja laajennettu painos. Kurikka: Valmiixi. 308 s. Etukannen kuva: C. Gripenberg, takakannen kuva: P. Peltoniemi. ISBN 978-952-5965-75-9 (osa-4-värikuv.). UDK 615.8, YKL 59.4. Paino 440 g, pm-luokka 4. Ilmestymisaika 30.11.2022.

Jälleenmyyjät:
Tilaukset kustantajalta:
  • 27,90 e/kpl (sis. alv 10 %) + postituskulut
  • tilaa
  • toimitus etukäteislaskutuksella tai postiennakolla
Päivitetty 26.04.2023.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti