maanantai 9. marraskuuta 2020

Uutuus: Tapani Tukiainen: Tyrmistyttävä muutto

Todellisuuspohjainen Tyrmistyttävä muutto on kirjailija Tapani Tukiaisen kymmenes teos. Se vie keskelle muuton pyörteitä ja poikkeuksellista kevättä. Romaanien ja vaelluskirjojen lisäksi Tukiaiselta on ilmestynyt pyhiinvaelluskertomuksia.

Muuton laukaisema vyöry kaappasi mukaansa tulevaisuuden ja menneisyyden, risut ja ruusut, taloa suojelevat pyhimykset ja ilmassa pyörivät pirut. Rinne peittyi pölyyn ja jylinä tuntui jatkuvan loputtomiin…

Kirjan päähenkilö vertaa ahdistuneena itseään Berlin Alexanderplatzilla seisseeseen Franz Biberkopfiin, kovan kohtalon kokeneeseen entiseen muuttomieheen ja sementtityömieheen. Vaimo piirtää lintuja, mutta mustarastaiden sirkutukset alkavat vähän kerrassaan hiljentyä.

”Muuttoja muuttojen perään. Lintuja, ihmisiä, Suomeen eksyneitä kattohaikaroita. Taivaan reunalle kohti parempaa elämää kurkottavia ihmispoloisia….”

Klikkaa kuvat suuremmiksi.

Tukiainen, Tapani (2020). Tyrmistyttävä muutto. Kurikka: Valmiixi. 168 s. Kuvat: Tapani Tukiainen. Kannen kuvat: Sirkku Tukiainen. ISBN 978-952-5965-62-9 (kuv.). UDK 894.541, YKL 84.2. Paino 265 g, pm-luokka 3. Ilmestymisaika 11/2020.

Jälleenmyyjät:
  • tilaukset kirjailijalta:  tapani.tukiainen (at) gmail.com (poista välilyönnit ja korvaa at-merkki)
Tilaukset:
  • 25,90 e/kpl (sis. alv 10 %) + postituskulut
  • tilaa
  • muista mahdollinen alennuskoodi!
  • toimitus etukäteislaskulla tai postiennakolla
Päivitetty 17.02.2023.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti