torstai 15. lokakuuta 2020

Tulossa: Sarianna Suorsa: Rising Moon: Surulaulu

Kirjailija Sarianna Suorsan Rising Moon -sarja saa odotetun jatkon!

Fantasia-trilogian Surulaulu-nimisessä päätösosassa Tegan Roy herää Rising Moonista, maasta, joka on pysynyt omissa oloissaan. Sieltä hän löytää paikan jonne kuuluu, perheensä ja ystäviä. Kaikkea sitä uhkaa kuitenkin sota, jonka Cedrig aikoo viimein toteuttaa liittolaistensa kanssa. Cedrig on edelleen Teganin perässä, ja hän punoo inhottavia juonia satuttaakseen ja heikentääkseen tätä.

Lunar Eclipsen sotilaskoulussa Alisha ja Alaric valmistautuvat sotaan ystäviensä kanssa. He suunnittelevat myös pakoa päästäkseen Teganin luokse. Dante pysyy Alishan ja Alaricin suojana, mutta aikoo taistella Lunar Eclipsen rinnalla Rising Moonia vastaan.

Sota syttyy, ja Rising Moon ja Tegan ovat alakynnessä. Heillä on yksi ainoa valttikortti sodan voittamiseen. Onnistuvatko he käyttämään sen? Kuinka paljon Tegan on valmis menettämään, jotta hän voi voittaa sodan?

Klikkaa kuvat suuremmiksi.

Sarjan ensimmäinen osa Evanescent - Katoavainen ilmestyi vuonna 2015 ja toinen osa Kaikkivaltias vuonna 2016. Suorsa on kirjoittanut ensimmäistä kirjasarjaansa nuoresta asti ja nyt ilmestyvä kolmas osa, Surulaulu, päättää sen. Sarja on hänelle todella tärkeä, ja se on kehittänyt ja kasvattanut häntä kirjailijana paljon.

Suorsa, Sarianna (2020). Rising Moon: Surulaulu. III osa. Kurikka: Valmiixi. Noin 300 s. ISBN 978-952-5965-08-7. UDK 894.541, YKL 84.2. Pm-luokka 5. Ilmestymisaika 11/2020.

Ennakkotilaukset kustantajalta:
 • 32,75 e/kpl (sis. alv 10 %) + postituskulut
 • ennakkomyynnissä -5 % = 31,11 e/kpl (sis. alv) + postituskulut
 • tilaa
 • toimitus postilla kirjan ilmestyttyä marras-joulukuussa 2020
Julkaistu 04.02., päivitetty (ennakkotilaustietoja) 16.10.2020.

3 kommenttia:

 1. Kaikille 20.02.2020 mennessä ennakkotilauksen tehneille on lähetetty tilausvahvistus. Jos kaipaat sitä, kurkkaa tarvittaessa myös s-postiohjelman suodattimiin!

  Kirjan esittelylinkkiä voi jakaa kavereillekin!

  VastaaPoista
 2. Kaikki Rising Moon: Surulaulu -kirjan ennakkoon 11.03.2020 mennessä tilanneet ovat saaneet tilausvahvistuksen s-postitse.

  Jos viestiä ei ole tullut perille, muista tarkistaa myös ohjelmasi roskapostikansio.

  Jos haluat suositella kirjaa myös ystävillesi, kannattaa lukea tämä:

  http://www.valmiixi.fi/2019/10/rakkaudesta-kirjoihin-suosittele.html

  VastaaPoista
 3. Valtavan isot kiitokset kaikille kirjan ennakkoon tilanneille! Kirjan Mesenaatti-kampanja on nyt päättynyt ja kirja menee kustannustoimitukseen.

  Tiedotamme kaikille kirjan tilanneille pian sen ilmastymispäivän marraskuulla!

  VastaaPoista