sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Gary Craig: EFT - tunteiden vapautustekniikat

EFT - tunteiden vapautustekniikat -kirja saattaa muuttaa elämäsi. EFT on hämmästyttävä itseparannus- ja hoitomenetelmä, jonka kehitti Stanfordin yliopiston insinööri Gary Craig. Paljolti juuri koulutuksensa johdosta hän pystyi luomaan ohjelman, joka perustuu tieteellisille periaatteille, eikä edellytä käyttäjältään uskoa asiaan. Hänen ansiotaan on myös, että tekniikka on järkevä ja yksinkertainen sekä helppo oppia ja käyttää.

"Kaikkien negatiivisten tunteiden syy on häiriö kehon energiajärjestelmässä." EFT (Emotional Freedom Techniques) perustuu tähän löytöön.

Pohja EFT:lle luotiin jo 5000 vuotta sitten, kun kartoitettiin kehon hienojakoinen energiajärjestelmä ja meridiaanit, joista se muodostuu. Ne ovat keskeisiä myös akupunktiossa - voidaankin sanoa, että EFT ja akupunktio ovat serkkuja. EFT-tekniikalla eli naputtelemalla meridiaanien päätepisteitä voidaan nopeasti avata energiatukokset ja aikaansaada tunteiden ja energioiden vapautuminen, joka johtaa usein syvälliseen fyysiseen paranemiseen.

Klikkaa kuvat suuremmiksi.

Craig, Gary (2015). EFT - tunteiden vapautustekniikat. Käsikirja. 2. tarkistettu ja uudistettu painos. Kurikka: Valmiixi. 164 s. Kansien kuvat ja valokuvat: P. Peltoniemi. ISBN 978-952-5965-28-5 (kuvitettu). UDK 61, 613 tai 615.8, YKL 59.4. Loppuunmyyty kustantajalta. Ks. 4. painos.

Päivitetty 01.09.2022.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti