sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Petri Kapanen: Kurkistuksia luontoon - luontokuvaajan päiväkirja

Kauttamme on saatavana luonto- ja valokuvaaja Petri Kapasen Kurkistuksia luontoon – luontokuvaajan päi­väkirja. Valokuvateos koostuu luontokuvista ja tarinoista niiden taustalla. Kirjasta välittyy kuvaa­jan intohimo ja ammat­titaito, mutta myös sy­vä kunnioitus luontoa kohtaan: luontoon täy­tyy ”kurkistaa”, sitä häiritsemättä ja sen asukkaiden kotirauhaa kunnioittaen.

Kirjan tarinoiden myötä kuvat alkavat elää ja lukija ymmärtää, mil­laista omistautumista tarvitaan onnistuneeseen luontokuvaan. Tari­noiden kautta kuvaaja myös jakaa vuosien mittaan kartuttamaansa tietoa luonnosta, sen kasveista ja eläimistä sekä luontokuvaamisesta.

Teoksen kuvat on jaoteltu kuvauspäivämäärän mukaan koko vuo­den ajalle ja ne näyttävät upeasti suomalaisen luonnon rikkauden erilaisine vuodenaikoineen. Joillekin kuvauspaikoille voi myös läh­teä itse käymään kuvien yhteydessä olevien koordinaattien avulla. Kirja on oivallinen lahja kaikille luonnon tai geokätköilyn ystäville!

Klikkaa kuva suuremmaksi.

Kapanen, Petri (2011). Kurkistuksia luontoon - luontokuvaajan päiväkirja. Kurikka: Foto-Kapanen. 119 s. ISBN 978-952-99934-2-0 (sid., kovakantinen, 4-väri).

Tilaukset:
  • 39 e/kpl TARJOUS 25 e/kpl (sis. alv 10 %) + postituskulut
  • RAJOITETTU ERÄ
  • tilaa
  • toimitus etukäteislaskulla tai postiennakolla
Julkaistu 08.02.2013, päivitetty 05.12.2019.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti