lauantai 21. tammikuuta 2012

Blogi terveydestä, hyvinvoinnista ja tutkimuksesta

Aloitin blogin pitämisen sivustolla kirjoittamalla väljästi tieteellisen tutkimuksen tekemisestä ja siihen liittyvistä asioista. Se oli sillä hetkellä helpoin ja luontevin tapa päästä kirjoittamisen alkuun.

Alusta asti ajatuksena on ollut myös kirjoittaa tutkimukseni kohteesta ja sen aihepiiristä. Vähitellen blogin tekstit ovat laajentuneet lisäksi käsittelemään kustantamiemme kirjojen teemoja: kokonaisvaltaista terveyttä ja hyvinvointia, luonnollisuutta ja pehmeitä arvoja.

Olen kirjoittanut mieltä askarruttavista asioista ja tekemistäni havainnoista tai löydöistä. Joskus ne ovat olleet pieniä yksityiskohtia, joskus isoja kokonaisuuksia, toistensa ääripäitä.

Teemoiltaan tekstit liikkuvat humanistisista tieteistä luonnontieteisiin soveltavine tieteineen: Osa teksteistä käsittelee kieli- ja viestintätieteitä tai filosofiaa, osa biologiaa ja lääketiedettä. Aika näyttää, mitä muita teemoja maan ja taivaan väliltä tulee mukaan!

Toivon, että tekstini herättävät ajatuksia, antavat ainakin joitain vastauksia ja ennen kaikkea innostavat etsimään lisää. - Tervetuloa blogiini!

Päivitetty (linkityksiä) 26.03.2014.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti