maanantai 20. marraskuuta 2023

Wanhan ajan Kuukalenteri & Hyvän kuun aikaan 2024 ovat saapuneet!

Wanhan ajan Kuukalenteri 2024 & Hyvän kuun aikaan -kalenterikirja 2024 ovat ilmestyneet ja saapuneet varastoon - varaa pian omasi!

Perinteisen Wanhan ajan Kuukalenterin avulla on voit tehdä vuoden työt päivä päivältä. Kalenterissa on runsaasti tietoa puutarhan, kukkien ja metsän hoitoon, puutöihin ja omatoimiseen terveydenhoitoon sekä sään ennustamiseen. Kalenterin upeat kuvat kertovat, mitä kaunista taivaalla voi kulloinkin nähdä ja siitä löytyvät myös nimipäivät, juhlapyhät sekä kuun vaiheet ja korkeusmerkit.


Tilaukset:
Viime vuonna ensikerran ilmestynyt Hyvän kuun aikaan -kalenterikirja yhdistää puutarhan työt ja kehonhoitoneuvot samaan kalenteriin! Lisäksi joka kuukaudelle tietoa auringon vuotuiskierron herkistämistä kehonosista. Nyt terveys- ja kauneusneuvot tarkentuvat entisestään! Kalenterissa on reilusti tilaa omille muistiinpanoille. 


Pöyhönen, Anne (2023). Hyvän kuun aikaan 2024. Kuunkiertoa seuraava kalenteri puutarhan & kehon kukoistukseen. Yläkuu-kustannus. (Sid., kovakantinen, koko 170x230 mm, 4-värikuv.) Paino 560 g.

Tilaukset:
Päivitetty 29.11.2023.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti