sunnuntai 3. marraskuuta 2019

Uutuus: Lyndsey Ward & Cartoons by Josh: Vieno Viipperä

Vieno Viipperä on ilahduttava kertomus lapsille. Siinä Vieno näyttää, kuinka totta puhumalla voi voittaa, vaikka tuntisi itsensä kuinka pieneksi ja yksinäiseksi tahansa.

Tarinan opetuksena on kiusaamisen vastustaminen ja ihmisten rohkaiseminen. Se ylistää niiden rohkeutta, jotka näkevät, mitä todella tapahtuu maailmassa, jossa he elävät ja jotka valitsevat totuuden niiden valheiden sijaan, joita heille ylempää kerrotaan.

Vienon rohkeus puhua ja tukea toisia, jotka tekevät samoin, antaa voimaa ja inspiroi hänen ystäväänsä Allua, herra Ohrasta ja kaikkia Naurulaakson asukkaita ja eläimiä. Aivan kuten kertomus Daavidin taistelusta Goljattia vastaan edelleen kiehtoo nykyajan ihmisiä.

Kirjan on kirjoittanut Lyndsey Ward ja kuvittanut Cartoons by Josh. Lyndseyn koti sijaitsee kauniilla Skotlannin Ylämailla ja Josh on skotlantilainen. He molemmat haluavat suojella Skotlannin kallisarvoisia, ikonisia maisemia ja erikoisia eläimiä. Yhdessä he päättivät tehdä kirjan, joka selittäisi lapsille, kuinka vahingollisia suuret teolliset tuulivoimalat ovat ympäristölle, johon ne rakennetaan ja maaseudun kaupungeille ja kylille, jotka joutuvat elämään liian lähellä niitä.

 
Klikkaa kuva suuremmaksi.

Ward, Lyndsey & Cartoons by Josh (2019). Vieno Viipperä - kertomus rohkeudesta. Kurikka: Valmiixi. 26 s. ISBN 978-952-5965-58-2 (liepeellinen, koko 210x210 mm, 4-värikuv.). UDK 820/89(024.7), YKL 85.12, pm-luokka 5. Ilmestymisaika 06/2019.

Jälleenmyyjät:
Tilaukset:
  • 23,90 e/kpl (sis. alv 10 %) + postituskulut 
  • tilaa 
  • toimitus etukäteislaskulla tai postiennakolla
Julkaistu 03.05.2019, päivitetty 12.05.2023.

1 kommentti:

  1. Kirjaesittely pienkustantajien foorumilla: https://www.kirjastot.fi/forum/pienkustantajien-uutuuksia/lyndsey-ward-cartoons-by-josh

    VastaaPoista