sunnuntai 22. huhtikuuta 2018

Kirja-arvostelu: Helienda Toivion pyhiinvaelluskirja herättää miettimään

Helienda Toivion pyhiinvaelluskirjan Santiagon Camino - Tie Henkiseen Kotiin arvostelu löytyy uusimmasta Ultra-lehdestä. Sen on kirjoittanut Anneli Myllylä.

Henkinen etsiminen vei Toivion ensimmäiselle pyhiinvaellusmatkalle syksyllä 2014. Pyhiinvaelluskirja ilmestyi kolme vuotta myöhemmin.

Kirja jakautuu kahteen osaan. Sen esimmäinen osa Matkalla kotiin kertoo Toivion sanojen mukaan matkaamisesta pyhiinvaeltajan eli hyvyyden maailmassa. Kirjan toisessa osassa, jonka nimi on Henkinen elämä kodissa, hän kertoo, mitä pyyteetön rakkauden olotila tarkoittaa jokapäiväisessä elämässä.

- Toivio kirjoittaa suoraan toiselle ihmiselle helppolukuisesti. Se on arvo, kirja-arvostelussa todetaan, erityisesti koska kirjan teksti on monitasoista. Vaikka Toivio ei esitä mitään mullistavaa, hän herättää miettimään. Kuka olen? Olenko tyytyväinen siihen? Kuinka voin löytää vapauden elää sydämelläni?

Koko arvostelun voi lukea kokonaisuudessaan huhtikuun Ultra-lehdestä. Helienda Toivion kirjan esittely löytyy sivuiltamme täältä ja kirjan voi tilata kirja- ja verkkokaupoista ympäri Suomen sekä kustantajan verkkokaupasta.


Viitteet

Myllylä, Anneli (2018). Santiagon Camino. Kirja-arvostelu. Ultra-lehti 4/2018.

Toivio, Helienda (2017). Santiagon Camino - Tie Henkiseen Kotiin. Kurikka: Valmiixi.


Julkaistu 22.04, päivitetty 16.05.2018.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti