keskiviikko 24. tammikuuta 2018

Rakkauden energian nousukausi

Lääkäri Rauni Kemppaisen Ouroboros - Rakkaus, Valo ja Tietoisuus -kirja on esitelty uusimmassa Henkinen kehitys -lehdessä. Kirja sisältää eri tieteenalojen näkemyksiä energiasta ja pohdintoja universaalienergiasta, joka on elämänvoimaa, rakkautta.

Kemppainen kuvaa, miten universaalienergian järjestelmä yhdistää aineellisen ja henkisen, luonnollisen ja ns. yliluonnollisen. Nykyään yliluonnollisten ilmiöiden kokemista tutkitaan, myös Suomessa. Tutkijoiden mukaan olisi tärkeää ymmärtää kokemukset ihmismielen normaaliin toimintaan kuuluviksi. Kemppainen sijoittaakin ne universaalienergian korkealle värähtelytasolle, hengentietoisuuteen, joka on lähtöisin rakkaudesta.

Henkinen kehitys -lehdessä Kemppainen kertoo myös taustaa kirjan kirjoittamiselle. Työnsä kautta hän on pohtinut paljon ihmisen elämänpolkua, kuten sattumaa, kohtaloa, oikeudenmukaisuutta ja tasa-arvoa.

Kemppaisen mukaan voimme vaikuttaa energiankäytöllämme hyvinvointiimme. Materialistisessä maailmassa rakkauden energian nousukausi antaa toivoa suunnan nousemisesta ylöspäin.

Kannattaa lukea artikkeli kokonaisuudessaan! Ouroboros-kirja on esitelty sivuillamme täällä. Kirja on tilattavissa kirja- ja verkkokaupoista kautta maan sekä kustantajan verkkokaupasta.

Toivorikkaita lukuhetkiä!

Ystävällisin terveisin
VALMIIXI / Päivi


Viitteet

Kemppainen, Rauni (2016). Ouroboros - Rakkaus, Valo ja Tietoisuus. Kurikka: Valmiixi.

Kemppainen, Rauni (2017). Rakkauden energian nousukausi. Henkinen kehitys 4/2017.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti