maanantai 20. maaliskuuta 2017

Kirja-arvostelu: Kemppaisen universaalijärjestelmä on Rakkauden energiaa

Ensio Lakanen luki lääkäri Rauni Kemppaisen syksyllä ilmestyneen Ouroboros - Rakkaus, Valo ja Tietoisuus -kirjan. Lakanen on geofyysikko ja Harmoninen kaikkeus - HUT, Kaiken teoria -kirjan kirjoittaja.

Ouroboros oli miellyttävä yllätys! Kirja lähtee oletuksesta, että on olemassa universaalienergia tai -järjestelmä. Se on kaikkialla olevaa ja säteilevää Rakkauden energiaa.

Kirjassa ei perustella energian tarpeellisuutta muuten kuin sillä, kuinka hyvin sen avulla voidaan selittää jokapäiväisiäkin tietoisuuden hienouksia. Tunne-/ajatusenergia saa siitä voimansa, kuten kaikki materiankin muutokset ja elävien elinvoima. Kovin pitkälle meneviä johtopäätöksiä kirjassa ei ole, joten sitä ei voi pitää varsinaisen teorian luojana.

Kirja sopii suurelle osalle ihmisiä, jotka ovat päässeet ennakkoluulojen pauloista ja ovat valmiita laajentamaan ymmärrystään ja tietoisuuttaan, kuten henkinen kasvu vaatii. Myös kristinuskon valtapyrkimyksiä edistämään tarkoitetut opit saavat kyytiä.

Soisi, että Kemppaisen kirja leviää laajalle lukijakunnalle. Se toimisi hyvin myös astinlautana ymmärtämään paremmin Harmonisen Kaikkeuden teoriaa.

Ouroboros-kirjan esittely löytyy täältä. Kemppaisen ja Lakasen kirjat ovat tilattavissa kirja- ja verkkokaupoista kautta maan, jälleenmyyjiltämme sekä kustantajan verkkokaupasta.


Viitteet

Kemppainen, Rauni (2016). Ouroboros - Rakkaus, Valo ja Tietoisuus. Kurikka: Valmiixi.

Lakanen, Ensio (2012). Harmoninen kaikkeus - HUT, Kaiken teoria. Kurikka: Valmiixi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti