maanantai 10. huhtikuuta 2017

Heli Haaviston tarinoissa kaikki kiertyy yhteen

Espoolaisen Heli Haaviston romaanit Wernerilandia - ajassa ajan sisällä ja Wernerilandia - ympyrässä on vastaus kaikkeen ilmestyivät vuonna 2015 ja 2016. Kirjojen teemaan liittyvä artikkeli julkaistiin Ääretön-lehden numerossa 1/2017. Lehti on luettavissa myös verkosta.

Wernerilandia on Haaviston sanoin tarina paosta, joka ei onnistunut. Se kertoo Werneristä, joka syntyy perheeseen, jossa häntä ei rakasteta. Pelastaakseen itsensä hän pakenee pehmoelefanttinsa kanssa Wernerilandiaan.

Tarinan syvempi juoni kulkee kuitenkin oman itsensä löytämiseen ja elämäntehtävään suuremmassa suunnitelmassa. Kirjan tarinat ovatkin kerroksellisia: suomalaisen perheen tarinaan sisältyy Wernerilandian tarina, Wernerilandiaan peikkojen tarina - ja kaikki kiertyy yhteen, kuten myös mennyt tulevaan, eikä pakoa ole.

Mutta kirjassa on muutakin - koko esittelyteksti on luettavissa Ääretön-lehdestä. Kirjojen esittelyt löytyvät sivuiltamme. Kirjat ovat tilattavissa kirja- ja verkkokaupoista kautta maan sekä kustantajan verkkokaupasta.

Mielenkiintoisia lukuhetkiä!

Ystävällisin terveisin
VALMIIXI / Päivi


Viitteet

Haavisto, Heli (2015). Wernerilandia - ajassa ajan sisällä. Kurikka: Valmiixi.

Haavisto, Heli (2016). Wernerilandia - ympyrässä on vastaus kaikkeen. Kurikka: Valmiixi.

Kirjaesittely: Wernerilandia - tarina paosta, joka ei onnistunutkaan. Ääretön 01/2017: 24-26.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti