tiistai 7. huhtikuuta 2015

Heli Haavisto: Wernerilandia - ajassa ajan sisällä

Wernerilandia kertoo Werneristä, joka syntyy perheeseen, jossa häntä ei rakasteta. Hänet diagnosoidaan autistiseksi 3-vuotiaana, koska hän ei opi puhumaan suomea, eikä ota kontaktia toisiin ihmisiin. Werneri päästää lähelleen vain pehmoelefanttinsa, Puppernikkelin.

Aina kun kotona on hankalaa, pojat pakenevat omaan todelliseen sielunmaisemaansa, Wernerilandiaan. Lopulta he muuttavat sinne kokonaan.

Kirjan kirjoittaja Heli Haavisto on koulutukseltaan hoitopedagogi. Hän on työskennellyt koulunkäyntiavustajana steinerpedagogisessa erityiskoulussa sekä alakoululaisten iltapäivätoiminnan ohjaajana. Hän on myös opiskellut luovaa kirjoittamista ja tutustunut monenlaisiin henkisiin virtauksiin.

Kaikkein tärkeimpänä hän pitää kuitenkin tavallisessa arjessa tapahtuvaa henkistä kasvua. Kirjalla hän haluaa lisätä suvaitsevaisuutta, anteeksiantoa ja universaalia rakkautta – ykseyttä – ymmärrystä siitä, että jokainen elävä olento on pohjimmiltaan yhtä toistensa kanssa.

 Klikkaa kuvat suuremmiksi.

Haavisto, Heli (2015). Wernerilandia - ajassa ajan sisällä. I osa. Kurikka: Valmiixi. 230 s. Kansien kuvat: Paula Wihuri. ISBN 978-952-5965-29-2 (4-värikuvitus). UDK 894.541, YKL 84.2. Paino 260 g, pm-luokka 3.

Jälleenmyyjät:
  • Wernerilandia
  • tilaukset kirjailijalta osoitteesta  haavistoheli (ät) gmail.com
Tilaukset:
  • 29,00 e/kpl  uusi hinta 25,00 e/kpl  (sis. alv 10 %) + postituskulut
  • tilaa
  • toimitus etukäteislaskulla tai postiennakolla 
Päivitetty 14.11.2022. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti