perjantai 10. huhtikuuta 2015

Pirjo Osola: Odotan aamun lintua

Pirjo Osola kuvaa elämän karuutta ja kauneutta esikoisrunokokoelmassaan Odotan aamun lintua. Kirjan runot ovat syntyneet vuosien saatossa erilaisissa tunneilmastoissa. Ne kertovat kirjoittajan kasvutarinaa oman tien löytämisestä ja uskalluksesta katsoa ihmisten sydämiin.

Kirja on kuvitettu runoilijan maalaamin öljyväri- ja akvarellikuvin. Rakkaus ihmisiä ja luontoa kohtaan on vahvasti läsnä läpi runojen ja maalausten. Myötätunto on myötäelämistä, ihmisten ja luonnon täydellistä kunnioittamista, anteeksiantamista itselle ja muille.

Toisinaan runoilija näkee runotarinansa ensin tauluina tai sävelinä, joskus myös unina. Monista kipeistä aiheista huolimatta kirja vie lukijansa valoisalle matkalle.

 Klikkaa kuvat suuremmiksi.

Osola, Pirjo (2015). Odotan aamun lintua - runoin ja kuvin. Kurikka: Valmiixi. 108 s. ISBN 978-952-5965-30-8 (4-värikuvitus). UDK 894.541-1, YKL 82.2. Paino 160 g, pm-luokka 2.

Jälleenmyyjät:
  • kirjailijalta osoitteesta pirjo.osola (ät) gmail.com
Tilaukset:
  • 19,90 e/kpl (sis. alv 10 %) + postituskulut
  • tilaa
  • toimitus etukäteislaskulla tai postiennakolla 
Päivitetty 17.02.2023.

2 kommenttia:

  1. Pirjo Osolan uutuusrunokirjat ovat saapuneet varastoon. Odotan aamun lintua vie lukijan valoisalle matkalle runojen ja maalausten siivin.

    VastaaPoista
  2. Odotan aamun lintua löytyy myös Lapin Kirjallisuusseuran fb-sivuilta: https://fi-fi.facebook.com/LapinKirjallisuusseura

    VastaaPoista