tiistai 2. helmikuuta 2016

Heli Haavisto: Wernerilandia - ympyrässä on vastaus kaikkeen

Wernerilandian ensimmäinen osa ilmestyi keväällä 2015. Nyt Wernerin ja hänen pehmoelefanttinsa, Puppernikkelin, tarina jatkuu fantasiaromaanin toisessa osassa.

Vuorenpeikko Röhveli on varastanut Sateenkaarikiven, mikä aiheuttaa saaressa outoja muutoksia. Menneisyys tunkeutuu nykyisyyteen, eikä mikään ole enää turvallista ja varmaa. Werneri lähtee matkaan pelastaakseen Wernerilandian, mutta onnistuuko hän siinä? Vai onko matkan tarkoitus jotain aivan muuta?

Wernerilandia-kirjojen kirjoittaja Heli Haavisto kokee aina olleensa henkinen etsijä. Monien aatteiden joukosta omimmaksi on osoittautunut Ihmeiden oppikurssi, jonka ajatuksia löytyy myös Wernerilandiasta. Kirja painottaakin sitä, että vaikka koemme elävämme maan päällä ihmisen kehossa, se ei ole totuus meistä, vaan kokemus, jonka luulemme olevan totta.

Todellisuudessa olemme henkiolentoja ja sellaisina täydellisiä – mitä harvoin kuitenkaan muistamme. Siksi henkisen kehityksen sijaan olisi parempi puhua henkisestä heräämisestä, niiden esteiden poistamisesta, jotka estävät meitä tiedostamasta syvintä olemustamme.

 Klikkaa kuvat suuremmiksi.

Haavisto, Heli (2016). Wernerilandia - ympyrässä on vastaus kaikkeen. II osa. Kurikka: Valmiixi. 236 s. Kansien kuvat: Heli Haavisto. ISBN 978-952-5965-39-1 (4-värikuvitus). UDK 894.541, YKL 84.2. Paino 275 g, pm-luokka 3. Ilmestymispäivä 06.05.2016.

Jälleenmyyjät:
  • Wernerilandia
  • tilaukset kirjailijalta osoitteesta  haavistoheli (ät) gmail.com
Tilaukset:
  • 29,90 e/kpl (sis. alv 10 %) + postituskulut
  • tilaa
  • toimitus etukäteislaskulla tai postiennakolla 
Päivitetty 17.02.2023.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti