maanantai 17. elokuuta 2015

Kirja-arvostelu: Heinosen Tähtien lapsia on runsauden sarvi

Suvikukkasia-blogista löytyy Suvin kirjoittama arvostelu Tuulia Heinosen kirjasta Tähtien lapsia, enkelimäisiä olentoja. Arvostelu kuvaa teosta runsauden sarveksi, joka herättää ihmetystä ja hämmästystä monelle näkymättömän maailman ulottuvuuksista.

Niteen ensimmäinen kirja Uudet valon tähtilapset käsittelee indigo-, kristalli- ja muita uuden ajan lapsia. Toisessa kirjassa Enkelimäisiä olentoja käsitellään laajasti enkeleitä ja kolmannessa eli Keijumaassa keskitytään yksityiskohtaisesti luonnonhenkien maailmaan. "Tämä osa sisältää kuvauksia keijuista, maahisista, peikoista, menninkäisistä, tontuista, haltioista ynnä muista luonnonhengistä. Lisäksi esitellään tulen, veden ja ilman elementaalit sekä keijumaan mestarit, jumalat ja jumalattaret."

Kirja-arvostelun mukaan Heinosen kirjassa, "välittyi selkeä huoli luonnon ja maapallon hyvinvoinnista, tai siitä miten ihmisen teot vahingoittavat maapalloamme. Tajuammeko ajoissa virheemme ja ehdimmekö korjata ne ennen kuin on liian myöhäistä." Arvostelun kirjoittaja toivoo, että kaikki tieto ja informaatio kohtaisi valtavirran ja median kanssa, jotta se otettaisiin ajoissa vakavasti.

Voit lukea koko arvostelun Suvikukkasia-blogista. Jos olet kiinnostunut uuden ajan lapsista, enkeleistä tai keijuista, kannattaa tutustua myös itse kirjaan!


Viite

Heinonen, Tuulia (2014). Tähtien lapsia, enkelimäisiä olentoja. Sis. kirjat Uudet valon tähtilapset, Enkelimäisiä olentoja ja Keijumaa. Kurikka: Valmiixi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti