perjantai 14. elokuuta 2015

Doreen Virtue: Kristallilapset, 2. p.

Kristallilapset ovat uuden sukupolven selvänäköisiä ja herkkiä lapsia, jotka ovat syntyneet maaplaneetalle indigolasten jälkeen. Kristallilapsilta puuttuu indigolasten tummempi puoli. Ns. ensimmäiseen aaltoon kuuluvat kristallilapset ovat nyt noin 17–25-vuotiaita nuoria ja nuoria aikuisia.

Kristallilapset ovat sekä sisäisesti että ulkoisesti kauniita – yksi katse heidän silmiinsä kertoo jumalallisesta rakkaudesta ja viisaudesta. Heidän auransa ovat kirkkaat, säteilevät ja läpikuultavat – he näyttävät säteilevän sisältä ulospäin! He puhuvat menneistä elämistä, kaukaisista galakseista ja syvällisistä rauhan ja rakkauden käsityksistä.

Doreen Virtuen Kristallilapset-kirja käsittelee monia asioita, joilla on vaikutusta näihin erityisiin lapsiin – esimerkiksi parantajan kykyjä, yhteyttä luontoon ja syömistapoja. Kirja sisältää kristallilasten ja heidän vanhempiensa sekä heidän opettajiensa haastatteluja. Se tuo esille sellaisia seikkoja, jotka tekevät lapset onnellisiksi ja saavat heidät pysymään terveinä, mutta se kertoo myös sudenkuopista, joita meidän pitää välttää, etteivät kristallilapset menetä erityisiä lahjojaan.

 Klikkaa kuvat suuremmiksi.

Virtue, Doreen (2015/2020). Kristallilapset – uuden sukupolven selvänäköiset ja herkät lapset. 2. tarkistetun ja uudistetun painoksen muuttamaton lisäpainos. Kurikka: Valmiixi. 112 s. Kansien kuvat: P. Peltoniemi. ISBN 978-952-5965-21-6. Loppuunmyyty kustantajalta.

Jälleenmyyjät:
Päivitetty 01.02.2024.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti