sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Kirja-arvostelu: Perusteellinen johdatus 9 Ki -Astrologiaan

Kirsi Lohtajan kirja 9 Ki -Astrologia eli Yhdeksän Tähden Astrologia on esitelty vuoden ensimmäisessä Ultra-lehdessä no. 1/2015. Arvostelun on kirjoittanut Jouko Piispanen.

9 Ki -Astrologia johdattaa lukijansa kiinalaiseen astrologiaan, numerologiaan, perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen ja sisustus-fengshuihin. 9 Ki hahmottaa energioita ja sen perustana on Viiden Elementin Teoria. Lisäksi elämässä vaikuttavat elämän perusenergia Ki ja kiinalaisen filosofian mukaiset toisiaan täydentävät, vastakohtaiset perusvoimat: Yin ja Yang.

9 Ki lisää itsetuntemusta, auttaa tasapainoisempaan ja harmonisempaan elämään kodissa, työpaikassa ja ympäristössä. Näkökulmaa omaan elämään, terveyteen ja voimavaroihin voi laajentaa perinteisen kiinalaisen lääketieteen avulla sekä akupunktiolla. Fengshui perustuu ja pyrkii harmoniseen yhteiseloon luonnon kanssa, sillä ihminen on osa maailmankaikkeutta.

Ultra-lehti on myynnissä hyvin varustetuissa lehtipisteissä kautta maan. Kirja on saatavilla kirjailijalta, verkkokaupastamme sekä jälleenmyyjiltä ja kirjakaupoista ympäri Suomen.


Viitteet

Piispanen, Jouko (2015). Kirsi Lohtaja: 9 Ki -Astrologia eli Yhdeksän Tähden Astrologia. Ultra-lehti 1/2015: 39.

Lohtaja, Kirsi (2013). 9 Ki -Astrologia eli Yhdeksän Tähden Astrologia. Kurikka: Valmiixi.

Päivitetty 01.05.2023.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti