keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Kirsi Lohtaja: 9 Ki -Astrologia eli Yhdeksän Tähden Astrologia

Uusin kirjamme, pirkanmaalaisen Kirsi Lohtajan teos 9 Ki -astrologiasta, on nyt ilmestynyt! 9 Ki -Astrologia on vuosituhansia vanha itämaisen astrologian muoto, tapa hahmottaa energioita. Aiheesta ei ole juurikaan saatavilla muuta suomenkielistä kirjallisuutta.

Kyse on vuosituhansia vanhasta itämaisen astrologian muodosta, tavasta hahmottaa energioita. Se perustuu Viiden Elementin Teoriaan, psykologiaan ja filosofiaan. Viisi elementtiä ovat Tuli, Maa, Metalli, Vesi ja Puu. Elämässä vaikuttavat myös Ki eli energia sekä toisiaan täydentävät vastakkaiset perusvoimat Yin ja Yang.

9 Ki -Astrologian lisäksi kirja sisältää johdatuksen perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen, sisustus-fengshuihin ja numerologiaan.    9 Ki -Astrologia valaisee sekä ihmisen perusluonnetta että vahvuuksia ja haasteita. Se kertoo ihmisen tunne-elämästä ja tavasta reagoida stressitilanteissa. Kirja opastaa tasapainoisempaan elämään ja antaa vinkkejä hyvän terveyden ylläpitoon ja kodin järjestämiseen.

Kirjan kirjoittaja on koulutukseltaan fengshui-konsultti. Hänellä on myös sairaanhoitajan sekä perinteisen kiinalaisen lääketieteen ja akupunktion koulutukset. Astrologisten tulkintojen ja fengshui-konsultaatioiden tekemisen lisäksi hänellä on monipuolinen kokemus hoitotyöstä.

Klikkaa kuvat suuremmiksi.

Lohtaja, Kirsi (2013). 9 Ki -Astrologia eli Yhdeksän Tähden Astrologia. Mukana johdatus numerologiaan, perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen sekä sisustus-fengshuihin. Alkusanat: fengshui-astrologi ja -kouluttaja Tuula Kangas. Kurikka: Valmiixi. 196 s. ISBN 978-952-5965-18-6 (B5-koko, sid., liepeellinen, sis. 4-värikuvia). UDK 13, YKL 15.91. Paino 470 g, pm-luokka 5.

Jälleenmyyjät:
Tilaukset kustantajalta:
 • 35,50 e/kpl (sis. alv 10 %) + postituskulut
 • tilaa
 • toimitus etukäteislaskulla tai postiennakolla
Päivitetty 27.04.2023.

6 kommenttia:

 1. Kirsi Lohtajan 9 Ki -Astrologia -kirjasta löytyy kiittävä kirjaesittely Fengshui-blogista.

  VastaaPoista
 2. 9 Ki -taloja on auottu Kirsi Lohtajankin kirjan pohjalta fengshui-blogissa.

  Kirja on saanut muutenkin innostuneen vastaanoton. Tilaukseen lisäämme ainoastaan todelliset postituskulut (3,08 e/1 kpl:n tilaus).

  VastaaPoista
 3. Minä Olen -lehti 2/2014 on juuri ilmestynyt. Kirsi Lohtajan haastattelu 9 Ki -astrologiasta löytyy s. 12-17.

  VastaaPoista
 4. Kirsi Lohtajan haastattelu Lempäälän-Vesilahden Sanomissa 9 Ki -astrologiaa koskien on luettavissa täältä .

  VastaaPoista
 5. Parhaillaan myynnissä olevasta Ultra-lehdestä no. 7-8 löytyy Kirsi Lohtajan haastattelu. Siinä hän kertoo myös 9 Ki -Astrologia -kirjansa kirjoittamisesta.

  VastaaPoista
 6. Ultra-lehdestä no. 1/2015 löytyy Kirsi Lohtajan kirjan arvostelu. Lehti on myynnissä hyvin varustetuissa lehtipisteissä kautta maan.

  VastaaPoista