keskiviikko 15. helmikuuta 2023

Elina Hytönen & Kirsi Lohtaja: Rokotteet ja vaiettu tieto, 3. p.

Lähes sata vuotta sitten lasten rokotukset aloitettiin maailmanlaajuisesti suuren optimismin vallassa: niiden piti poistaa lasten tartuntataudit muutamassa vuodessa koko planeetalta. Nykyään useimmissa maissa väestöstä jopa 90-99 % on rokotettu, mutta lapset ja aikuiset eivät ole tulleet terveemmiksi. Tuhkarokko-, hinkuyskä- ja sikotautiepidemiat ovat arkipäivää rokotettujen joukossa, ja rokotukset levittävät poliotakin sinne missä sitä ei vielä ole, kuten WHO on myöntänyt.

Jotain hälyttävää tapahtuu lisäksi lasten ja nuorten keskuudessa. Yhdysvalloissa lähes puolet alle 18-vuotiaista potee ainakin yhtä kroonista sairautta. Lasten riski sairastua krooniseen sairauteen on nykyään nelinkertainen heidän vanhempiinsa nähden, ja se nousee nopeasti. Tämä on historiassa uutta. Oppimisvaikeudet, ylivilkkaus, astma, ruoka-aineallergiat, autoimmuunisairaudet ja koko väestön älykkyysosamäärän lasku ovat yleisesti tilastoitua arkipäivää.

Tutkimukset liittävät nämä ilmiöt vakuuttavasti ennen kaikkea rokotuksiin, jotka ovat mullistavalla tavalla manipuloineet useiden sukupolvien immuunipuolustusta. Rokotteiden tehottomuudesta ja niiden aiheuttamista valtavista haittaepidemioista kuitenkin vaietaan, vaikka luotettavaa rehellistä tutkimusta on paljon ja sitä tulee koko ajan lisää.

Miksi näin on, miksi rokotteet eivät toimi, miksi ne aiheuttavat sairautta ja kuolemaa, miksi vallitseva biolääketiede ei suostu panostamaan parempaan terveydenhoidon malliin vaan vaatii pakkorokotuslakeja, siitä ovat Elina Hytönen ja Kirsi Lohtaja halunneet kertoa tässä kirjassa.


Hytönen, Elina & Lohtaja, Kirsi (2020). Rokotteet ja vaiettu tieto. 3. p. Ming-Men Oy. 350 s. ISBN 978-952-67449-2-6. Paino 860 g, pm-luokka 9.

Tilaukset:
  • 39,00 e/kpl (sis. alv 10 %) + postituskulut
  • tilaa (tai klikkaa suoraan tilaa tämä kirja )
  • toimitus etukäteislaskulla tai postiennakolla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti