sunnuntai 1. tammikuuta 2023

Elina Hytönen: Lohikäärmeen lääketiede I. Kiinalaisen lääketieteen perusteet, 8. p.

Lohikäärmeen lääketiede. Kiinalaisen lääketieteen perusteet on ensimmäinen, kattava perinteisen kiinalaisen lääketieteen perusteiden esittely suomeksi. Kirjan kirjoittaja on FM Elina Hytönen. Perinteinen kiinalainen lääketiede on maailman vanhimpia lääketieteitä.

Kirja perehdyttää lukijan kiinalaisen lääketieteen teoriaan, hoidolliseen näkemykseen ja sen peruskäsitteiden kulttuuriseen taustaan. Mitä on Yin ja Yang, mitä Qi (energia) ja Shen (mieli, henki, tunteet) ja miten ne toimivat ihmisessä; mitä kaikkea kuuluu kiinalaisen lääketieteen diagnoosiin, miten elimistö ajautuu epätasapainoon ja miten terveys pyritään palauttamaan – muun muassa nämä ovat kirjan aiheita. Kirjan 1. painos ilmestyi vuonna 1997 ja 8. painos vuonna 2020.

Kirjassa on runsas kuvitus ja liitteenä kiinalaisen lääketieteen ja länsimaisen lääketieteen sanastot. Kirjoittaja FM Elina Hytönen on toiminut perinteisen kiinalaisen lääketieteen terapeuttina ja opettajana vuodesta 1983.


Hytönen, Elina (2020). Lohikäärmeen lääketiede I. Kiinalaisen lääketieteen perusteet. 8. p. Ming-Men Oy. 501 s. ISBN 978-952-67449-1-9 (kuv.). Paino 675 g, pm-luokka 7.

Tilaukset:
  • 62,00 e/kpl (sis. alv 10 %) + postituskulut
  • huom. hinta sisältää yksittäispakkauksen kuluttaja-asiakkaille
  • tilaa (tai klikkaa suoraan tilaa tämä kirja )
  • toimitus etukäteislaskulla tai postiennakolla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti