torstai 9. syyskuuta 2021

Tulossa: Tapani Tukiainen: Juopunut pursi

Juttukeikka nepalilaiseen vuoristokouluun Himalajan eteläpuolella paisuu hetkessä arkisen elämän ja aherruksen hämmästelyksi. Poikkeuksellisen helteen keskellä eletään aivan kuin vuosikymmenien takaisessa, mettä ja makeaa hunajaa tihkuneessa todellisuudessa.

Mutta vielä räväkämpää on tulossa. Matkasta muodostuu kaikkien aikojen keikka, kun runoilija Arthur Rimbaud’n Juopunut pursi ilmestyy sotkemaan ikivanhoja perinteitä. Kyläläiset kerääntyvät katsomaan peltoaukioiden poikki lähestyvää, maailman meriä kyntänyttä purtta. ”Tule, pursi. Tule, tule! Tämä on se paikka, jossa sinua on kaivattu ja odotettu.”

Romaani Juopunut pursi - kouluvierailulla Nepalissa on kirjailija Tapani Tukiaisen yhdestoista teos. Nepalin Himalajan poluista hän on kirjoittanut aikaisemmin kolme vaellus- ja unipäiväkirjaa.

Kirjailija lahjoittaa kirjan tekijänpalkkiot ja myyntituoton vuosilta 2021-2022 Sindhulin akatemialle.

Klikkaa kuvat suuremmiksi.

Tukiainen, Tapani (2021). Juopunut pursi - kouluvierailulla Nepalissa. Kurikka: Valmiixi. 138 s. Kannen kuva: Katja Tukiainen. ISBN 978-952-5965-68-1. UDK 894.541, YKL 84.2. Paino 200 g, pm-luokka 3. Ilmestymisaika 09/2021.

Ennakkotilaukset kirjailijalta:
  • tilaukset kirjailijalta:  tapani.tukiainen (at) gmail.com (poista välilyönnit ja korvaa at-merkki)
Ennakkotilaukset kustantajalta:
  • 26,50 e/kpl (sis. alv 10 %) + postituskulut
  • tilaa
  • muista mahdollinen alennuskoodi!
  • toimitus etukäteislaskulla tai postiennakolla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti