torstai 14. lokakuuta 2021

Uutuus: Lee Euler: Entsyymien parantava voima, 3. p.

Miksi voit olla sairas, vaikka otat antioksidantteja, vitamiineja, yrttejä ja hivenaineita? Ruokavaliostamme puuttuu ravinne, josta kaikki luontaislääkäritkään eivät puhu. Sitä ei ole lainkaan useimmissa elintarvikkeissa, vaikka ne olisivat luomua. Lähes kaikki ruoanvalmistus- ja -käsittelytavat tuhoavat sen. Sen puute altistaa monille sairauksille.

Entsyymien parantava voima (3. painos) kertoo, kuinka voit lisätä entsyymit helposti takaisin ruokavalioosi. Ne eivät ainoastaan estä monia ikäviä terveysongelmia, vaan saatat myös lakata kärsimästä monista tämänhetkisistä vaivoista. Ne ovat parantaneet sydänpotilaiden verenkiertoa ja lievittäneet kipua nivelrikossa ja nivelreumassa. Ne ovat poistaneet allergioita ja närästystä, auttaneet haavojen paranemisessa, tuoneet energiaa, kirkastaneet ajattelua ja jopa parantaneet syövän.

Yhä useammat ihmiset ottavat jo entsyymejä yhdessä vitamiinien ja hivenaineiden kanssa. Tämä kirja esittelee nämä tärkeät ravinteet ja kertoo, miten voit käyttää entsyymejä terveytesi säilyttämiseen ja parantamiseen.

Klikkaa kuvat suuremmiksi.

Kirjan kirjoittaja Lee Euler on kirjoittanut vaihtoehtoisesta terveydenhoidosta yli viidentoista vuoden ajan. Entsyymien parantava voima ilmestyi alunperin Lootus-kirjan kustantamana vuonna 2013. Kirjan tarkistettu, uudistettu ja laajennettu 2. painos ilmestyi vuonna 2015. - Vuoden 2015 suosituin terveyskirjamme!

Euler, Lee (2021). Entsyymien parantava voima - läpimurto ravitsemuksessa. Tarkistettu 3. painos. Kurikka: Valmiixi. 120 s. Etukannen kuva: C. Gripenberg, takakannen kuva: P. Peltoniemi. ISBN 978-952-5965-66-7. UDK 613, YKL 59.34, paino 180 g, pm-luokka 2. Ilmestymispäivä 15.10.2021.

Jälleenmyyjät:
Tilaukset:
  • 21,50 e/kpl (sis. alv 10 %) + postituskulut
  • tilaa
  • toimitus etukäteislaskulla tai postiennakolla
Päivitetty 01.05.2023.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti