tiistai 15. kesäkuuta 2021

Olemme mukana Suomi-talkoissa

Osallistumme Suomitalkoot-kampanjaan. Yrityksemme VALMIIXI - pienkustantamo & viestintäpalvelut löytyy toimialalta B2B-tuotteet ja -palvelut sekä verkkokirjakauppamme muista palveluista. Toimipisteemme sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla, mutta toimimme koko Suomen alueella.

Tarjoamme ammattitaitoisia viestintäpalveluita yrittäjille, yrityksille ja erikoisalojen ammattilaisille sekä tutkijoille ja kirjailijoille. Erikoisalaamme ovat muun muassa tekniikan, biologian ja lääketieteen tekstit. Yrityksille tarjoamme vaikkapa liikelahjoiksi suomalaisia, Suomessa tehtyjä kirjojamme.


Kirjoittajille tarjoamme myös pienkustantamon palveluita. Teemme erikoisalojemme lisäksi erityisesti hyvinvointiin ja terveyteen sekä luontoon liittyvät tekstit ja kuvat kirjoiksi. Kirjailijamme ovat eri puolilta Suomea, Ruotsista, Iso-Britanniasta ja USAsta.

Toimimme lisäksi julkaisemiemme kirjojen tukku- ja vähittäismyyjänä. Kirjamme ovat saatavilla suomalaisista kirja- ja verkkokirjakaupoista, kirjailijoiltamme sekä omasta verkkokaupastamme. Suomitalkoot-kampanjan aikana verkkokauppaamme tulee erityisiä talkootarjouksia.

Pidetään yhdessä Suomen talouden pyörät pyörimässä!

Ystävällisin terveisin
VALMIIXI / Päivi


Julkaistu 15.06.2021.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti