sunnuntai 4. heinäkuuta 2021

Ata Hautamäelle kirjoittaminen on henkireikä

Kirjailija Ata Hautamäeltä ilmestyi tänä keväänä kahdeksas dekkari. Se on nimeltään Paluu Käpylään. Kirja päättää Hautamäen Käpylä-dekkareiden sarjan.

Senioriterveys-lehti julkaisi pitkän haastattelun Hautamäestä ja hänen uudesta kirjastaan - siitä, jonka valmistuminen ei ollut kirjailijan sairauden vuoksi varmaa. Haastattelun on kirjoittanut Juhani Karvonen.

Jutussa todetaan, että Hautamäen kirjat ovat perinteisiä dekkareita, joissa juoni kehittyy, kun tapahtumia viedään vähitellen eteenpäin. - Haluan kertoa tavallisista ihmisistä, kirjailija sanoo ja jatkaa: - Heistä, joille sattuu ja tapahtuu, kuten oikeassa elämässäkin.

Haastattelun pääsee lukemaan kokonaisuudessaan Senioriterveys-lehdestä ja uusinta kirjaa koskevan osuuden täältä. Dekkari on esitelty myös kotisivuillamme. Se on tilattavissa kirjailijalta tai kirja- ja verkkokaupoista kautta maan sekä kustantajan verkkokaupasta.

Mielenkiintoisia lukuhetkiä!

Ystävällisin terveisin

VALMIIXI / Päivi


Viitteet

Hautamäki, Ata (2021). Paluu Käpylään. Kurikka: Valmiixi.

Karvonen, Juhani (2021). Syöpä saa elämään täysillä tätä hetkeä. Kirjoittaminen on henkireikä. Senioriterveys 3/2021, 26-29.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti