lauantai 21. huhtikuuta 2018

Kirja-arvostelu: Laura Kielisen elämänmakuista elekieltä

Laura Kielisen runokirjan Elekieltä - ilmeitä, eleitä, muistikuvia, kirjeitä arvostelu löytyy Kaikkea kirjasta -blogista. Arvostelun on kirjoittanut Kirsi Huhtakangas.

Kielisen kirja on kokoelma alunperin äänikirjoina julkaistuista runoista. Niiden aiheet vaihtelevat luonnosta ja vuodenajoista elämän eri vaiheisiin, arjesta juhlaan ja rakkauteen sekä MS-taudin tuomiin rajoituksiin.

Blogisti kiittää runoista kuuluviin tulevaa erilaisten ihmisten ääntä. Myös elämänmakuiset runot rakkaudesta, elämän iloista ja suruista tulevat lähelle. Kiitosta saavat niin ikään pohjalaismaisemaa, Suomea ja suomalaisuutta kuvaavat runot.

Koko arvostelun pääsee lukemaan Kaikkea kirjasta -blogista. Laura Kielisen kirjan esittely löytyy sivuiltamme täältä. Se on tilattavissa kirja- ja verkkokaupoista ympäri Suomen sekä kustantajan verkkokaupasta. Kirja on saatavilla myös viikonlopun messuilla.


Viitteet

Huhtakangas, Kirsi (2018). Kirja-arvostelu: Elekieltä - ilmeitä, eleitä, muistikuvia, kirjeitä. Kaikkea kirjasta -blogi.

Kielinen, Laura (2016). Elekieltä - ilmeitä, eleitä, muistikuvia, kirjeitä. Kurikka: Valmiixi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti