maanantai 13. marraskuuta 2017

Tulossa: Tapani Tukiainen: Tanssien ylös Jerusalemiin

Pyhiinvaeltaja aloitti patikointinsa pikku Peace-nuken kanssa Roomasta. Etelä-Italiaan päästyään hän kuvitteli saaneensa seuraansa niin Pyhän Birgitan ja Isadora Duncanin kuin tien varrella näkemänsä pakolaiset ja nuoret prostituoidut.

Israelin puolella galilealainen paimen jätti lampaansa ja lähti mukaan. Samaan aikaan alkoivat vaikeudet. Länsirannan rajamuuri muistutti vaeltajia väkivallasta ja odottamattomista iskuista. Tilanne huipentui Ramallahissa Casablanca-hotellin kattotasanteella kohtalokkaaseen Salomen seitsemän hunnun tanssiin.

Matkaromaani Tanssien ylös Jerusalemiin on kirjailija Tapani Tukiaisen seitsemäs teos. Se kuljettaa lukijoitaan iloisen sääntökunnan mukana Roomasta kohti levotonta Länsirantaa ja Jerusalemia. Kirjassa on yhtymäkohtia Tukiaisen edelliseen romaaniin Pedron tähti. Pyhiinvaellusten lisäksi hän on kirjoittanut Himalajan vuoristovaelluksista.


Tukiainen, Tapani (2017). Tanssien ylös Jerusalemiin. Kurikka: Valmiixi. N. 272 s. Kansien kuvat: Tapani Tukiainen. ISBN 978-952-5965-50-6 (kuv.). UDK 894.541, YKL 84.2, paino noin 340 g, pm-luokka 4. Ilmestymispäivä 1.12.2017.

Ennakkotilaukset kirjailijalta:
  • tilaukset kirjailijalta: tapani.tukiainen (at) gmail.com
Ennakkotilaukset kustantajalta:
  • 29,75 e/kpl e/kpl (sis. alv 10 %) + postituskulut
  • ennakkomyynnissä -10 % = 26,80 e/kpl (sis. alv) + postituskulut
  • tilaa
  • toimitus etukäteislaskulla tai postiennakolla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti