tiistai 24. lokakuuta 2023

Pappilan poika isänsä jalanjäljillä

Kirjailija Tapani Tukiainen on juuri julkaissut kolmannentoista kirjansa, Sairaalapappi - Asiaa ja anekdootteja. Aiemmin hän on kirjoittanut useita kirjoja vaelluksistaan monilla Euroopan ja Lähi-idän vanhoilla pyhiinvaellusreiteillä sekä Himalajan rinteillä. Uusin romaani kertoo hänen työurastaan sairaalapastorina.

Tukiainen aloitti pitkän 35 vuoden uransa sairaalapappina Kuusankosken ja Valkealan sairaalassa. Sapattivuoden jälkeen, toimittuaan merimiespappina Italiassa, hän palasi Kuusankoskelle ja tuli sitten valituksi perheterapiakoulutukseen ja johtavaksi sairaalapastoriksi Lahteen.

Pappisuralle Tukiainen lähti isänsä jalanjäljissä. Hän aloitti 1960-luvun lopussa seurakuntapastorina Porin Teljän seurakunnassa, joka viettää tänä vuonna 60-vuotisjuhlaansa. Toimittaja Matti Kuhna Porin Kirkkosanomista tutustui Tukiaisen uusimpaan kirjaan ja sen taustoihin. Koko aukeaman jutun pääsee lukemaan lehden kotisivuilta.

Tukiaisen seitsemän uusinta teosta ovat saatavilla verkkokaupastamme, kirjailijalta sekä kirja- ja verkkokaupoista kautta maan.

Mielenkiintoisia hetkiä Tukiaisen kirjojen parissa!

Ystävällisin terveisin
VALMIIXI / Päivi


Viitteet


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti