perjantai 30. syyskuuta 2022

Valmiixi on Suomen Vahvimmat AA -yritys

Valmiixi kuuluu edelleen Suomen Vahvimmat AA -yrityksiin, joihin se sertifioitiin Suomen Asiakastieto Oy:n luottoluokituksen mukaan vuonna 2020. Sertifikaatti perustuu Suomen Asiakastiedon Rating Alfa -luottoluokitukseen.

Suomen Vahvimmat AA -sertifikaatti myönnetään vain yritykselle, jolla on hyvä luottoluokitus. Luokitus on toisin sanoen merkki yrityksemme luottokelpoisuudesta, luotettavuudesta ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.

Suomen Vahvimmat -sertifikaatti kertoo asiakkaillemme, yhteistyökumppaneille ja muille sidosryhmille, että yhteistyö kanssamme on kestävällä pohjalla.

Valmiixi on toiminut yli 12 vuotta hyvinvointiin liittyvien kirjojen yleiskustantamona. Tarjoamme asiantuntija- ja viestintäpalveluita erikoisalojen ammattilaisille ja yrityksille sekä kustannuspalveluita kirjailijoille ja luontokuvaajille. Lisäksi toimimme kirjojen tukku- ja jälleenmyyjänä sekä verkkokirjakauppana.

Ota rohkeasti yhteyttä erilaisissa kirjoittamiseen tai viestintään liittyvissä kysymyksissä! Ja kurkkaa verkkokauppaamme!

Ystävällisin terveisin
VALMIIXI / Päivi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti