sunnuntai 7. tammikuuta 2018

Kirja-arvostelu: Kirsi Lohtajan luontaisesti gluteenittomat reseptit

Kirsi Lohtajan ruokaohjekirja Luontaisesti gluteenittomat reseptit on arvosteltu uusimmassa Ultra-lehdessä. Arvostelun on kirjoittanut Marika Alanen, joka halusi saada kirjan myötä uusia ideoita gluteenittomaan leivontaan ja ruuanlaittoon.

Lohtajan kirjasta löytyy yhteensä 54 reseptiä sekä ruoka-ainetietoutta ja vinkkejä erikoistuotteiden hankintaan. Kirjan lopussa on kommentoitu viiteluettelo.

Resepteistä kirjakatsauksen kirjoittaja on ehtinyt kokeilla vasta muutamia. Hän kehuu perheen tykänneen sekä lammas- että kanakastikkeesta. Myös raakasuklaan reseptiä hän pitää erittäin hyvänä. Erityisesti kiitosta saa suklaan tasapainoinen maku ja muunneltavuus esimerkiksi pähkinöin, mantelein tai kuivatuin hedelmin.

Kirja-arvostelu on luettavissa kokonaisuudessaan Ultra-lehdestä. Ruokaohjekirjaa voi tilata kirja- ja verkkokaupoista kautta maan ja kustantajan verkkokaupasta. Maukkaita hetkiä gluteenittomien ruokien parissa!


Viitteet

Alanen, Marika (2018). Kirjakatsaus: Luontaisesti gluteenittomat reseptit. Ultra-lehti 1/2018.

Lohtaja, Kirsi (2017). Luontaisesti gluteenittomat reseptit. Kurikka: Valmiixi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti