keskiviikko 31. toukokuuta 2017

Kristian Peltoniemi: II etsivää ja valoja yössä

Christianin ja Peten seikkailu alkaa tällä kertaa Pietarinkoskelta, Kauhajoelta - paikasta, johon kolmas kirja päättyi. Seikkailussa on mukana vähintäänkin neljä roistoa, jotka sähläävät vuorotellen, eikä kenenkään hommista tule oikein mitään.

Roistojen rötöstely ei kuitenkaan jatku kauaa, kun pojat sattuvat jatkuvasti heidän tielleen. Tarkasti ajateltuna he joutuvat välillä todella kiperiin tilanteisiin. Kuinka he aina selviävätkin?

Roistot nimittäin yrittävät suorittaa ainakin inka-aarre-, autovaras- ja pankkiryöstöbisnestä ja ties mitä muuta, mutta kenenkään juonet eivät oikein toteudu, eikä kukaan heistä tykkää, kun pojat onnistuvat aina lopulta pysäyttämään heidän aikeensa (poliisien suosiollisella avustuksella).

Retket pohjalaisluonnossa muuttuvat jännittäviksi tapahtumiksi; Kauhajoen Pietarinkoskelta seikkailu kulkee Kaskisiin Sälgrundin majakalle, Vaasaan Marian kirkolle ja Söderfjärdeniin, Jalasjärven Pirunpesälle sekä Karijoen Iso-Kakkoriin. Kirjan on kirjoittanut 12-vuotias kurikkalainen Kristian Peltoniemi. Häntä kiinnostavat luonto ja eläimet, Aku Ankat ja autot sekä keräily.

Klikkaa kuvat suuremmiksi.

Peltoniemi, Kristian (2017). II etsivää ja valoja yössä. Seikkailu Suomessa. 4. Kurikka: Valmiixi. 108 s. Kannen kuvat: Kristian ja Päivi Peltoniemi. ISBN 978-952-5965-47-6 (liepeellinen). UDK 894.541, YKL 84.2, paino 120 g, pm-luokka 2. Ilmestymispäivä 31.05.2017.

Jälleenmyyjät:
Tilaukset:
  • 22,90 e/kpl (sis. alv 10 %) + postituskulut
  • tilaa
  • toimitus etukäteislaskulla tai postiennakolla 
Päivitetty 17.02.2023.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti