lauantai 1. elokuuta 2015

Kirsi Lohtaja: Elämää kristallilapsen kanssa

Kirsi Lohtajan kirja Elämää kristallilapsen kanssa on tosikertomus Tyttösestä ja hänen elämänsä ensimmäisistä viidestä vuodesta. Niihin sopii niin hauskuutta, haasteita kuin yllätyksiäkin. Kirjan kirjoittajalta on ilmestynyt aiemmin teos 9 Ki -Astrologia.

Kristallilapset ovat osa noin viimeisten 20 vuoden aikana syntynyttä lapsijoukkoa, joka tunnetaan myös Valon lapsina ja Uuden ajan lapsina. He ovat hyvin henkisiä, intuitiivisia ja rauhaa rakastavia; valoisia, empaattisia ja usein selväaistisia sekä erityisherkkiä monille asioille. He ovat myös vilpittömiä, älykkäitä ja samalla viisaita, monilahjakkaita lapsia.

Kristallilapsilla on voimakas rakkauden, turvallisuuden ja hyväksynnän tarve. Luonto ja luonnonmukainen elämä sekä vesielementti ja puhdas ravinto tukevat heidän kasvuaan. He tietävät sisimmässään, mitä he tarvitsevat ja haluavat voidakseen hyvin. Tämä voi näkyä timantinlujana tahtona ja päättäväisyytenä. Niinpä elämään kristallilapsen kanssa mahtuu myös haasteita vanhan ja uuden maailmankatsomuksen kohdatessa.

Klikkaa kuvat suuremmiksi.

Lohtaja, Kirsi (2015). Elämää kristallilapsen kanssa – viisi ensimmäistä vuotta. Kurikka: Valmiixi. 144 s. ISBN 978-952-5965-32-2 (4-värikuvitus). YKL 15.9. Paino 210 g, pm-luokka 3.

Jälleenmyyjät:
Tilaukset:
  • 29,50 e/kpl  uusi hinta 27,50 e/kpl  (sis. alv 10 %) + postituskulut
  • tilaa
  • toimitus etukäteislaskulla tai postiennakolla
Päivitetty 27.04.2023.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti