keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Lilja Lindholm: Siioninvirsiseurojen puheita

Sytytä sanan valkeus - siioninvirsiseurojen puheita sisältää Lilja Lindholmin kirjoittamia ja pitämiä seurapuheita. Puheet ovat syntyneet pääosin vuosina 2013-2015 siioninvirsiseuroihin, jotka on pidetty eri puolilla Suomea, myös Nilsiän Aholansaaressa.

Kirjan teemoina ovat armo ja lähimmäisenrakkaus. Kirjan vahvana teemana ovat myös herännäisyyteen olennaisesti kuuluvat siionin virret: veisattuina ne ovat kuin kaksinkertainen rukous.

Siioninvirsiseuroissa pidettyjä puheita on ilmestynyt aiemmin melko vähän julkaistuina. Sanomansa ohella tämä teos, kuten kirjoittajan ensimmäinenkin kirja, tarjoaa näköalapaikan herännäisyyteen ja seuratupiin.

Klikkaa kuvat suuremmiksi.

Lindholm, Lilja (2015). Sytytä sanan valkeus – siioninvirsiseurojen puheita. Kurikka: Valmiixi. 196 s. Kansien kuvat: P. Peltoniemi. ISBN 978-952-5965-34-6 (liepeellinen). YKL 24.2. Paino 285 g. Loppuunmyyty kustantajalta.

Tilaukset:
  • Nilsiä: Aholansaari
  • kirjailijalta seurojen ja tapahtumien yhteydessä
Päivitetty 03.05.2019.

1 kommentti:

  1. Lilja Lindholmin uusin kirja Sytytä sanan valkeus on ilmestynyt! Siioninvirsiseurojen puheita sisältävän kirjan toimitukset ovat alkaneet.

    Kirja on ostettavissa myös Herättäjäjuhlilta Aholansaaren ja Herättäjä-Yhdistyksen myyntipöydistä sekä kirjailijalta itseltään. Hyviä juhlia!

    VastaaPoista