lauantai 24. tammikuuta 2015

Lee Euler: Entsyymien parantava voima

Miksi voit olla sairas, vaikka otat antioksidantteja, vitamiineja, yrttejä ja hivenaineita? Ruokavaliostamme puuttuu ravinne, josta kaikki luontaislääkäritkään eivät puhu. Sitä ei ole lainkaan useimmissa elintarvikkeissa, vaikka ne olisivat luomua. Lähes kaikki ruoanvalmistus- ja -käsittelytavat tuhoavat sen. Sen puute altistaa monille sairauksille.

Entsyymien parantava voima kertoo, kuinka voit lisätä entsyymit helposti takaisin ruokavalioosi. Ne eivät ainoastaan estä ikäviä terveysongelmia, vaan saatat myös lakata kärsimästä monista tämänhetkisistä vaivoista. Ne ovat parantaneet sydänpotilaiden verenkiertoa ja lievittäneet kipua nivelrikossa ja nivelreumassa. Ne ovat poistaneet allergioita ja närästystä, auttaneet haavojen paranemisessa, tuoneet energiaa, kirkastaneet ajattelua ja jopa parantaneet syövän.

Viiden tai kymmenen vuoden päästä useimmat ihmiset todennäköisesti ottavat entsyymejä yhdessä vitamiinien ja hivenaineiden kanssa. Tällä hetkellä vain harvat tietävät niistä. Tämä kirja esittelee nämä tärkeät ravinteet ja sen, miten voit käyttää entsyymejä terveytesi säilyttämiseen ja parantamiseen.

Klikkaa kuvat suuremmiksi.

Kirjan kirjoittaja Lee Euler on kirjoittanut vaihtoehtoisesta terveydenhoidosta jo viidentoista vuoden ajan. Entsyymien parantava voima on ilmestynyt Lootus-kirjan kustantamana vuonna 2013. Kirjan 2. painos on tarkistettu, uudistettu ja laajennettu. Vuoden 2015 suosituin terveyskirjamme!

Euler, Lee (2015). Entsyymien parantava voima - läpimurto ravitsemuksessa. Tarkistettu, uudistettu ja laajennettu 2. painos. Kurikka: Valmiixi. 119 s. Etukannen kuva: C. Gripenberg, takakannen kuva: P. Peltoniemi. ISBN 978-952-5965-20-9. UDK 613, YKL 59.34. Paino 180 g. Loppuunmyyty kustantajalta. Ks. tarkistettu 3. painos.

Jälleenmyyjät:
Päivitetty 26.04.2023.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti