maanantai 15. lokakuuta 2012

Aila Leponiemi: Silmät katsovat, silmät kertovat

Kirjavalikoimassamme on nyt myös iridologi, homeopaatti Aila Leponiemen Silmät katsovat, silmät kertovat.

Kirjassa tarkastellaan terveyden tasapainoa silmän iiriksen kautta. Sen antamia tietoja verrataan fysiologisiin tapahtumiin ja tutkitaan, miten sairaus syntyy ja miten terveys voidaan palauttaa. - Elimistösi tila on luettavissa silmistäsi.

Iirisanalyysi on hyvä tapa saada lisätietoa tai vahvistusta kehon terveydentilalle. Se vaatii harjoittajaltaan anatomian ja fysiologian syvällistä tuntemusta sekä laajaa ja pitkäaikaista käytännön kokemusta.

Kirjan perimmäisenä ajatuksena on oivallus siitä, että ihminen on vastuussa omasta terveydestään ja hyvinvoinnistaan. Kirjoittajan sanoin: "Meidän on opiskeltava itseämme, tutkittava tuntemuksiamme ja kuunneltava, miten eri asiat, tapahtumat tai ravinto mieliimme vaikuttavat, miltä ne tuntuvat kehossamme ja elimissämme. Näin opimme itse oivaltamaan ja löytämään syitä vaivoihin ja oireisiin, jotka saattavat juontaa alkunsa hyvinkin kaukaa menneisyydestä ollen monen asian summa."

Klikkaa kuva suuremmaksi.

Leponiemi, Aila (1999). Silmät katsovat, silmät kertovat. Tampere: Panthera. 103 s. ISBN 951-97533-0-6. Paino 155 g, pm-luokka 2.

Tilaukset:
  • 17,50 e (sis. alv 10 %) + postituskulut
  • tilaa
  • toimitus etukäteislaskulla tai postiennakolla
Julkaistu 15.10.2012, päivitetty 25.11.2023.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti