sunnuntai 12. maaliskuuta 2023

Tapani Tukiainen Pyhän Birgitan matkassa

Kirjailija Tapani Tukiaisen uusin matkaromaani on nimeltään Meren aaltoilua - Vanha vaeltaja muistelee. Kirja päättää hänen Pyhä Birgitta -trilogiansa.

Etelä-Suomen Sanomat on julkaissut kirjasta jutun Lyhyesti-palstalla. Sen on kirjoittanut toimittaja Ilkka Kuosmanen. Jutun nettiversiossa on kuva Tukiaisesta pyhiinvaellusmatkalla Saksasta Roomaan. Tukiainen on erikoistunut pitkiin pyhiinvaelluksiin ja uusimmassa kirjassaan hän taivaltaakin Portugalista Espanjaan. Jutun voi lukea täältä.

Facebookin avoimessa Pyhiinvaellus-ryhmässä Tukiaisen teos saa kiitosta. Marjatta Lehtovirta, kirjailija, psykologi ja pyhiinvaeltaja itsekin, kirjoittaa:

- Oli mukava tallustella mielessään poluilla, joissa olen sekä fyysesti että henkisesti paljon liikkunut. Lehtovirta kiittää Tukiaisen ilkikurista huumoria ja elävää kieltä - ja ilmoittaa ryhtyvänsä uudelle lukukierrokselle.

Pyhiinvaellus-ryhmän arvostelun on luettavissa Facebookista. Tukiaisen romaanin esittely löytyy täältä. Kirja on tilattavissa kirjailijalta tai kirja- ja verkkokaupoista kautta maan sekä kustantajan verkkokaupasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti