torstai 20. tammikuuta 2022

Vuoden 2021 terveyskirjamme: Maadoittuminen ja EFT

Vuoden 2021 suosituimmat terveyskirjamme ovat Maadoittuminen - kaikkien aikojen tärkein terveyslöytö sekä EFT - tunteiden vapautustekniikat. Näiden ja muiden terveyskirjojemme kysyntä osoittaa, että itsehoito ja ennaltaehkäisevä terveydenhoito ovat ajassamme yhä tärkeämpiä.

Kirjan maadoittumisesta (engl. earthing) ovat kirjoittaneet kaapelitelevisioteollisuuden uranuurtaja Clinton Ober, kardiologi, kirjailija ja sähkölääketieteen asiantuntija Stephen Sinatra ja terveyskirjailija Martin Zucker. Kirjan 1. painoksen ilmestymisen jälkeen on käynyt entistäkin selvemmäksi, että kaikkien aikojen tärkein terveyslöytö on juuri maadoittuminen - ensimmäisessä painoksessa alaotsikko oli vielä kysymysmuodossa.

Julkaisimme tarkistetun laitoksen 1. painoksesta vuonna 2015. Kirjan tarkistettu ja laajennettu 2. painos ilmestyi kolme vuotta myöhemmin vuonna 2018. Se sisältää myös maadoittumisesta tehtyjen tieteellisten tutkimusten yhteenvetoja. Kirja oli suosituin terveyskirjamme myös vuonna 2020. Sivuiltamme löytyy runsaasti tietoa aiheesta.

Vuoden 2021 toiseksi suosituin terveyskirjamme on EFT - tunteiden vapautustekniikat -kirja. Sen on kirjoittanut insinööri Gary Craig, jonka kehittämä yksinkertainen ja helppo EFT-naputtelutekniikka on. Menetelmä perustuu tieteellisille periaatteille, eikä edellytä käyttäjältään uskoa asiaan.

Julkaisimme kirjan tarkistetun ja uudistetun 2. painoksen vuonna 2015. Viime vuonna ilmestyi kirjan 3. painos. Jotta kirja palvelisi entistäkin paremmin itsehoidossa ja kursseilla, se sisältää nyt tilaa myös omille muistiinpanoille.

Hyviä hetkiä kirjojemme innoittamina!

Ystävällisin terveisin

VALMIIXI / Päivi


PS. Molemmat kirjat löytyvät verkkokaupastamme. Yhteystietomme ja täydelliset toimitus- ja maksutiedot löytyvät täältä sekä rekisteriselosteemme täältä.

Päivitetty 02.07.2022.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti