torstai 19. elokuuta 2021

Uutuus: Dietrich Gümbel: Yrttiuutteet ja värit

Jokainen meistä kokee jonkin määrätyn kasvin tai sen eteerisen öljyn tuoksun aivan omalla tavallaan. Vasta tuoksun ja henkilökohtaisen tuntemuksen sopusointu tekee esanssin parantavan vaikutuksen mahdolliseksi.

Biologian tohtori Dietrich Gümbel esittelee kirjassa kolmetoista eteeristä öljyä, jotka on tuotettu kasvien kukista, lehdistä tai juurista. Kirja selvittää helppotajuisesti öljyjen kokonaisvaltaisia vaikutuksia kehoon ja psyykeen sekä kasvin ja ihmisen välisiä rakenteellisia suhteita. Lukija saa mielenkiintoista tietoa kasvien alkuperästä, historiasta, uutteiden tuotannosta ja niiden monipuolisista käyttömahdollisuuksista.

Yrttiuuteterapian lisäksi Gümbel esittelee kehittämänsä kosmoterapian, jossa myös värien syvempi merkitys ja niiden resonanssi eteerisiin öljyihin selviää lukijalle. Kirja avaa uudenlaisen näkökulman ja lähestymistavan luontoon, kasveihin ja eteerisiin öljyihin.

Kirjan esittelemät öljyt ovat appelsiini, eukalyptus, laventeli, mänty, intialainen narde, piparminttu, rosmariini, salvia, santelipuu, sitruuna, sitruunaruoho, timjami ja vetiverjuuri. - Tuoksuvia uutteita terveydeksemme.


Klikkaa kuvat suuremmiksi.

Gümbel, Dietrich (2021). Yrttiuutteet ja värit kokonaisvaltaisen terveyden ja hyvinvoinnin lähteenä - ihmisen ja kasvin väliset vastaavuudet. Uudistettu 2. painos. Kurikka: Valmiixi. 124 s. ISBN 978-952-5965-67-4. Paino 200 g, pm-luokka 3. Ilmestymispäivä 28.06.2021.

Jälleenmyyjät:
Tilaukset:
  • 22,90 e/kpl (sis. alv 10 %) + postituskulut
  • tilaa
  • toimitus etukäteislaskutuksella tai postiennakolla
Julkaistu 24.03.2021, päivitetty 30.03.2023.

    Ei kommentteja:

    Lähetä kommentti