perjantai 14. joulukuuta 2018

Uutuus: Kristian Peltoniemi: II etsivää ja vanhan linnan salaisuus

Christian ja Pete perheineen lähtevät odotetulle Saksan matkalle. Heidän tarkoituksenaan on tutustua vanhaan linnaan, mutta perillä heidät majoitetaankin sen kahteen torniin.

Änkyttävä hotellinjohtaja katoaa mystisesti jo ensimmäisenä iltana ja Peten on käydä samalla tavalla seuraavana aamuna. Eikä kestä kauaakaan, kun pojat löytävät itsensä kaukana sieltä, missä heidän piti lomailla.

Seikkailussa on myös autoja, mutta tällä kertaa joudutaan kuitenkin vesille. Saksan poliisi saa töitä roistojen kiinniottamisessa ja Suomen poliisin kollegat Egyptissä asti kaipaavat kahden etsivän apua. Kuinka arvoitus ratkeaa?

Karijoen Susiluolalle tehdyllä luontoretkellä on odottamattomat seuraukset: siitä saavat alkunsa seikkailut pitkin Pohjanmaata. Tällä kertaa jännittävään seikkailuun joudutaan myös lomamatkalla Saksassa. Kirjan on kirjoittanut 14-vuotias kurikkalainen Kristian Peltoniemi. Häntä kiinnostavat lukeminen ja keräily, eläimet ja luontoretkeily sekä kuuluisat nähtävyydet.

 Klikkaa kuvat suuremmiksi.

Peltoniemi, Kristian (2018). II etsivää ja vanhan linnan salaisuus. Seikkailu Saksassa. 5. Kurikka: Valmiixi. 88 s. Kannen kuva: Kristian Peltoniemi; liepeiden kuvat: Päivi Peltoniemi. ISBN 978-952-5965-57-5 (liepeellinen). UDK 894.541, YKL 84.2, paino 120 g, pm-luokka 2. Ilmestymispäivä 18.12.2018.

Jälleenmyyjät:
Tilaukset:
  • 22,90 e/kpl (sis. alv 10 %) + postituskulut
  • tilaa
  • toimitus etukäteislaskulla tai postiennakolla 
Päivitetty 17.02.2023.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti