keskiviikko 21. kesäkuuta 2017

Kemppaisen mukaan henkisten arvojen aika on nyt

Ultra-lehdessä 2/2017 julkaistiin lääkäri Rauni Kemppaisen haastattelu koskien Ouroboros-kirjan teemoja. Haastattelun on tehnyt Alvari Mattilainen.

Kemppainen on ideoinut kirjassaan universaalienergian järjestelmän tiedekirjallisuuden ja kosmologian pohjalta. - Energia on tieteen mukaan valoa ja tietoisuutta. Universaalienergia on elämänvoimaa ja pyyteetöntä rakkautta, jota saamme käyttää vapaan tahtomme mukaan. Vetovoiman lain mukaisesti voimme vaikuttaa energiankäytöllämme maailmaan ja itseemme.

- Kosmos, luonto, eliökunta, ihmiskunta ja ihminen on yhtä ja kuuluu samaan ikuiseen, ajattomaan, älykkääseen energiajärjestelmään eli valon maailmaan, joka on rakkautta, kirjailija sanoo haastattelussa.

Pelon ja epävarmuuden keskellä tämän tiedostaminen on entistä tärkeämpää: henkisten arvojen nousu materialistisessa ja egokeskeisessä maailmassamme voi kääntää suunnan ylöspäin.

- Näen valoa ja uskon, että nyt on henkisten arvojen vallankumouksen aika, Kemppainen toteaa. Henkisyys ja henkiset arvot ovat lähtöisin rakkaudesta. Elämän tarkoitus on tulla tietoiseksi tästä universaalienergiasta.

Ouroboros-kirjan esittely löytyy täältä. Kirja on tilattavissa kirja- ja verkkokaupoista sekä kustantajan verkkokaupasta.

Hyviä hetkiä kirjan parissa!

Ystävällisin terveisin
VALMIIXI / Päivi


Viitteet

Kemppainen, Rauni (2016). Ouroboros - Rakkaus, Valo ja Tietoisuus. Kurikka: Valmiixi.

Mattilainen, Alvari (2017). Ouroboros ja Universaalienergia. Ultra-lehti 2/2017: 14-15.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti