tiistai 17. tammikuuta 2017

Harald W. Tietze: Nuoruutta vanhenemisen sijaan - pH

Nuoruutta vanhenemisen sijaan - pH esittää tavan pysäyttää ravinnon ja ympäristön happamuutta lisäävä vaikutus. Happamuutta lisäävät esimerkiksi sähkösaaste ja muut ympäristösaasteet. Kuten antioksidantit hidastavat vanhenemista, sitä hidastaa myös ionisoitu emäksinen vesi.

Kirja osoittaa happamien kuona-aineiden merkityksen vanhenemisen nopeuttajana. Harald W. Tietze täydentää näin tohtori Harmanin näkemystä, joka korostaa vapaiden radikaalien poistamista ja myrkyllisten kuona-aineiden neutraloimista kehossa. Tämä normalisoi kehon toimintaa ja hidastaa vanhenemista.

Kirja sisältää runsaasti tietoa pH:sta, ionisoidusta happamasta ja emäksisestä vedestä, hapesta, kolloideista ja ravitsemuksesta. Happaman ja emäksisen veden käyttö sairauksien hoidossa ja vanhenemisen pysäyttämisessä ei korvaa muita parannusmenetelmiä, mutta se on tärkeä lisä kokonaisvaltaisessa hoidossa. Parantamisen voima on meissä itsessämme.

 Klikkaa kuvat suuremmiksi.

Harald W. Tietze on luonnollisuuden ja terveyden edistämisen uranuurtaja. Hän kirjoittaa selkeästi ja elävästi. Kirja on ilmestynyt aiemmin Lootus-kirjana, kirjan 2. painos on uudistettu.

Tietze, Harald W. (2017). Nuoruutta vanhenemisen sijaan - pH. 2. tarkistettu ja uudistettu painos. Kurikka: Valmiixi. 120 s. Kansien kuvat: P. Peltoniemi. ISBN 978-952-5965-38-4. UDK 613, YKL 59.34, paino noin 180 g, pm-luokka 2. Ilmestymisaika 03/2017.

Huom. Kirjasta ei ole olemassa e-kirjaa (esim. epub- tai pdf-tiedostona), kuten ei muistakaan kirjoistamme, vaikka jotkut nettisivut niin väittävät.

Jälleenmyyjät:
Tilaukset:
  • 22,90 e/kpl e/kpl (sis. alv 10 %) + postituskulut
  • tilaa
  • toimitus etukäteislaskulla tai postiennakolla
Päivitetty 01.05.2023.

1 kommentti:

  1. Nuoruutta vanhenemisen sijaan - pH -kirjan teemoihin liittyen kannattaa tutustua myös vitalisoituun veteen Solumineraalit-verkkokaupassa! Linkki löytyy yltä.

    VastaaPoista