perjantai 16. syyskuuta 2016

Rauni Kemppainen: Ouroboros - Rakkaus, Valo ja Tietoisuus

Ouroboros on kirja olemassaolosta, elämän ja kuoleman mysteeristä ja elämän tarkoituksesta. Se esittää lääkäri Rauni Kemppaisen ideoiman universaalienergian järjestelmän, joka kattaa kaiken aineellisen ja aineettoman - alkuperäisen todellisuuden tiedostamamme todellisuuden takana.

Kemppainen jakaa henkilökohtaisia kokemuksiaan ja pohdintojaan ja kirjoittaa eri tieteenalojen, mm. historian, luonnontieteiden, kosmologian ja psykologian näkemyksistä selkeästi ja ymmärrettävästi.

Kirja yhdistää ainutlaatuisella tavalla aineellisen ja henkisen, luonnollisen ja ns. yliluonnollisen. Universaalienergia ja siihen liittyvä fysikaalinen, esoteerinen ja filosofinen kuvaus kattavat ihmisen koko elämänpolun ja selittävät myös elämän tarkoitusta.

Tänä luonnonmullistusten, terrorismin, uskonsotien, pakolaiskriisin ja talouslaman aikana kirja herättelee kosmoksen, luonnon ja ihmisten yhteenkuuluvuuteen ja henkisten arvojen esiinnousuun materialismin sijaan. Sen sanoma on valoisa: voimme oppia käyttämään energiaa positiivisella tavalla. Universaalienergia on rakkautta, valoa ja tietoisuutta, joka ohjaa henkiseen kasvuun - kehon, mielen ja sielun harmoniaan.

Klikkaa kuvat suuremmiksi.

Kemppainen, Rauni (2016). Ouroboros - Rakkaus, Valo ja Tietoisuus. Kurikka: Valmiixi. 244 s. Etukannen kuva: Anneli Gilan. ISBN 978-952-5965-43-8. UDK 13, YKL 15. Paino 310 g, pm-luokka 4. Ilmestymispäivä 30.09.2016.

Jälleenmyyjät:
Tilaukset:
  • 29,50 e/kpl  uusi hinta 25,00 e/kpl  (sis. alv 10 %) + postituskulut
  • tilaa
  • toimitus etukäteislaskulla tai postiennakolla 
Päivitetty 27.04.2023.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti