torstai 1. joulukuuta 2022

Wanhan ajan Kuukalenteri 2023

Wanhan ajan Kuukalenteri 2023 on ilmestynyt!

Wanhan ajan Kuukalenterin avulla on voit tehdä vuoden työt päivä päivältä. Kalenterissa on perimätiedon mukaiset kylvö- ja istutusajat eri kasveille, rikkaruohojen perkausajat, vesakon raivaus, hävityspäivät, kitkemispäivät, vastan-/vihdantekopäivät, kukkien mullan vaihto, hedelmäpuiden ja marjapensaiden leikkaus, varttaminen, puiden istutus, hirsi-, puusepän-, vene- ja polttopuun kaatoajat, hiusten leikkuu- ja värjäyspäivät, yrttien keruuajat, joulukuusen kaatoaika ja niin edelleen.

Kalenterissa on myös pensasaitojen leikkausajat, kukkasipulien istutuspäivät, säänennustuspäivät ja kukkien tai kasvien kastelupäivät eli vesipäivät. Merkkien selitykset löytyvät viimeiseltä aukeamalta. Tämän helpompaa vanhojen neuvojen hyödyntäminen ei voi olla!


Seinäkalenterin upeat kuvat taivaanilmiöistä ja kuvien selitystekstit kertovat mitä kaunista ja mielenkiintoista taivaalla kulloinkin voi nähdä: halot, kehät, revontulet, sateenkaaret, sumukaaret, ilmakehän ilmiöt, tähtitaivas... 

Kalenterista löytyy myös nimipäivät ja juhlapyhät, kuun vaihe- ja korkeusmerkki joka päivälle sekä täysikuun ja uudenkuun tarkat hetket. Perinteinen A4-kokoinen seinäkalenteri täynnä suomalaista perimätietoa!


Tilaukset:
  • 24,00 e/kpl  22,00 e/kpl (sis. alv 24 %) + postituskulut
  • tilaa
  • toimitus etukäteislaskulla tai postiennakolla
Päivitetty 18.03.2023.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti