maanantai 25. tammikuuta 2021

Lisäpainokset Tuulia Heinosen ja Doreen Virtuen lapsikirjoista

Olemme ottaneet lisäpainokset lapsiaiheisista kirjoistamme, Tuulia Heinosen Tähtien lapsia, enkelimäisiä olentoja -kirjasta sekä Doreen Virtuen klassikosta Kristallilapset - uuden sukupolven selvänäköiset ja herkät lapset.

Heinosen kirja sisältää kolme kirjaa. Yhteisniteen ensimmäinen osa Uudet valon tähtilapset kertoo uusista lapsista - indigoista, kristalleista sekä luonnonhenki-, sateenkaari- ja aurinkolapsista - ja antaa ohjeita siitä, kuinka kasvattaa näitä lapsia. Kirjan toinen osa Enkelimäisiä olentoja kertoo kohtaamisista enkeleiden ja ylösnousseiden mestareiden kanssa sekä tehtävästämme maapallolla. Kirjan kolmas osa Keijumaa kertoo maapallon luonnonhengistä ja Suomen merkityksestä maapallon muuttumisessa.

Virtuen kirja kertoo selvänäköisistä ja herkistä kristallilapsista, jotka ovat syntyneet maaplaneetalle indigolasten jälkeen. Ns. ensimmäiseen aaltoon kuuluvat kristallilapset ovat nyt noin 17-25-vuotiaita nuoria ja nuoria aikuisia.

Valikoimistamme löytyy myös Kirsi Lohtajan kirja Elämää kristallilapsen kanssa. Se kertoo Tyttösestä ja hänen elämänsä ensimmäisistä viidestä vuodesta. Kristallilapset ovat osa noin vuodesta 1995 syntynyttä lapsijoukkoa, joka tunnetaan myös valon lapsina ja uuden ajan lapsina. He ovat valoisia, empaattisia ja monilahjakkaita lapsia.

Hyviä lukuhetkiä!

Ystävällisin terveisin

VALMIIXI / Päivi


Viitteet

Heinonen, Tuulia (2014/2020). Tähtien lapsia, enkelimäisiä olentoja. Kurikka: Valmiixi.

Lohtaja, Kirsi (2015). Elämää kristallilapsen kanssa. Kurikka: Valmiixi.

Virtue, Doreen (2015/2020). Kristallilapset - uuden sukupolven selvänäköiset ja herkät lapset. 2. tark. & uud. p. Kurikka: Valmiixi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti