maanantai 7. joulukuuta 2020

Sarianna Suorsan Surulaulun julkistamistilaisuus 12.12.

Kirjailija Sarianna Suorsan Rising Moon -trilogian päätösosa, Surulaulu, julkistetaan lauantaina 12.12.2020 Rovaniemen pääkirjastossa (os. Jorma Eton tie 6). Julkistamistilaisuuksia pidetään kaksi, alkaen klo 11.30 ja klo 13.30, sillä osallistujamäärä on rajattu 20 henkilöön/tilaisuus.

Tilaisuuksiin on vapaa pääsy, mutta kannattaa varmistaa oma paikka laittamalla viestiä kirjailijalle Facebookissa tai kommentoimalla tätä postausta. Emme julkaise kommentteja, mutta välitämme tiedon kirjailijalle.


Rising Moon on kiehtova tarina neljään valtioon jakautuneesta maailmasta, jota varjostaa jatkuva sodan uhka. Sarjan päähenkilö unelmoi maailmasta, jossa ihmiset elävät rauhalle, eivätkä sodalle. Tilaisuuksissa kirjailija kertoo Rising Moonin fantasiamaailmasta ja signeeraa kirjojaan, joita on mahdollista myös ostaa.

Tervetuloa!

 Ystävällisesti 
 VALMIIXI / Päivi


PS. Kirjan ennakkotilaajille järjestetään oma erillinen tilaisuutensa, josta heille tiedotaan henkilökohtaisella s-postikutsulla.

2 kommenttia:

  1. Kaikille kirjan ennakkoon tilanneille järjestetään oma tilaisuutensa, johon on lähetetty henkilökohtainen kutsu s-postilla. Hyviä kirjanjulkkareita - toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikalle!

    VastaaPoista
  2. Surulaulun julkistamistilaisuuksista löytyy tietoa myös pienkustantajien foorumilta. Tervetuloa mukaan!

    https://www.kirjastot.fi/comment/68428?language_content_entity=fi#comment-68428

    VastaaPoista