torstai 9. tammikuuta 2020

Wanhan Ajan Kuukalenteri 2020

Wanhan ajan Kuukalenteri 2020 on ilmestynyt! Kalenterin avulla on voit tehdä vuoden työt päivä päivältä!

Katso Wanhan Ajan Kuukalenterista suoraan perimätiedon mukaiset kylvö- ja istutusajat eri kasveille, rikkaruohojen perkausajat, vesakon raivaus, hävityspäivät, kitkemispäivät, vastan-/vihdantekopäivät, kukkien mullan vaihto, hedelmäpuiden ja marjapensaiden leikkaus, varttaminen, puiden istutus, hirsi-, puusepän-, vene- ja polttopuun kaatoajat, hiusten leikkuu- ja värjäyspäivät, yrttien keruuajat, joulukuusen kaatoaika ja niin edelleen.

Kalenterissa on myös pensasaitojen leikkausajat, kukkasipulien istutuspäivät, säänennustuspäivät ja kukkienkastelupäivät eli vesipäivät. Merkkien selitykset löytyvät viimeiseltä aukeamalta. Tämän helpompaa vanhojen neuvojen hyödyntäminen ei voi olla!

Klikkaa kuva isommaksi.

Seinäkalenterin upeat kuvat taivaanilmiöistä ja kuvien selitystekstit kertovat mitä kaunista ja mielenkiintoista taivaalla kulloinkin voi nähdä: halot, kehät, revontulet, sateenkaaret, sumukaaret, ilmakehän ilmiöt, tähtitaivas...

Kalenterista löytyy myös nimipäivät ja juhlapyhät, kuun vaihe- ja korkeusmerkki joka päivälle sekä täysikuun ja uudenkuun tarkat hetket. Suomalaista perimätietoa!

Tilaukset:
  • 22,00 e/kpl (sis. alv 24 %) + postituskulut
  • tilaa 
  • toimitus etukäteislaskulla tai postiennakolla
Julkaistu 26.11.2019.

1 kommentti:

  1. Katso myös Paungger & Poppen kirja Kuun vaikutus: http://www.valmiixi.fi/2019/08/paungger-poppe-kuun-vaikutus.html

    VastaaPoista