maanantai 1. maaliskuuta 2021

Rakkaudesta kirjoihin - suosittele kirjojamme

Haluatko suositella kirjojamme ystävillesi? Saat suosittelusta lahjakortin, jonka voit käyttää tilatessasi Valmiixi-kirjoja tai palveluitamme. Ystäväsi saavat alennusta tilauksestaan.

Toimi näin, kun haluat suosittelijaksi:
  • Täytä tilauslomakkeelle yhteystietosi ja muut tiedot. (Suosittelu ei edellytä tilaamista, mutta tarvitsemme yhteystietosi yms.)
  • Valitse tuotteista "Suosittelu 0 e". Saat henkilökohtaisen suosittelukoodin ilmoittamaasi s-postiosoitteeseen. Suosittelijaksi ryhtyminen ei maksa mitään.
  • Suositellessasi Valmiixi-kirjojamme anna koodi ystävällesi - se toimii hänen tilauksensa alennuskoodina (alennus -1 e/kirja, max. 50 kirjaa/koodi, vain 1 koodi/kirja).
  • Myös ystäväsi voi ryhtyä suosittelijaksi.

Klikkaa kuvasta verkkokauppaamme.

Suosittelijan kirjaedut:
  • Suosittelijana saat heti 5 euron lahjakortin ja jokaisesta koodillasi tehdystä ja maksetusta Valmiixi-kirjan tilauksesta +1 euron lahjakortin tilattua ja maksettua kirjaa kohti. Kokoamme summat yhteen kuukausittain.
  • Kaikki summat sisältävät alv (10/24 %). Summia ei voi lunastaa rahana. Lahjakortti on voimassa kulloinkin kuluvan kalenterivuoden loppuun tai ilmestyvien kirjojen osalta seuraavan vuoden kesäkuun loppuun saakka toimitusehtojemme mukaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Tervetuloa kirjojemme suosittelijaksi!

Ystävällisin terveisin
VALMIIXI / Päivi

Julkaistu 03.10.2019, päivitetty 23.05.2021.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti