keskiviikko 28. marraskuuta 2018

Osallistumme joulumarkkinoille Kurikassa

Olemme joulumarkkinoilla Kurikan Wanhan Aseman Makasiinilla viikonloppuna 01.-02.12.2018. Markkinat ovat auki molempina päivinä klo 10-16.

Löydät pöydältämme ihania kirjalahjoja ja uutuuksia sekä luontokortteja. Esillä on erityisesti romaaneita ja runokirjoja sekä seikkailukirjoja ja luontoaiheisia kirjoja.

Uutuusrunokirjojamme ovat Heli Katajan erorunokirja Mun pitää varmaan nyt mennä ja Inkeri Kuuselan Aamunkoitto - Äiti Maa herää. Tänä vuonna ilmestyneitä romaaneja ovat Eila Pohjosen Juno, elämä antoi ja otti ja Tapani Tukiaisen Kiireesti nyt, monsieur Artaud!. Uusia luontokirjoja valikoimissamme ovat Talvikki Lusan ja Heikki Mahlamäen Metsänpoikia sekä Jukka Liljan Kehrääjä - siivet pystyssä.


Vielä ennen joulua ilmestyvät Oiva Mäenpään luontokuvakirja Maaseutu - minun kotini ja Kristian Peltoniemen seikkailukirja II etsivää ja vanhan linnan salaisuus. Kirjat voi varata ennakkomyyntihintaan myös s-postitse.

Joulutarjoukset päivittyvät nettiin 01.12.2018 alkaen. Tarjouksia tulee myös terveyskirjoista ja henkisestä kirjallisuudesta. Kaikki 15.12.2018 tehdyt ja maksetut nettitilaukset käärimme veloituksetta lahjapakettiin.

Tervetuloa kirjaostoksille - nähdään joulumarkkinoilla!

Ystävällisin terveisin
VALMIIXI / Päivi


Päivitetty 06.12.2018.

1 kommentti:

  1. Kristian Peltoniemen seikkailukirjan II etsivää ja vanhan linnan salaisuus esittely löytyy täältä:

    http://www.valmiixi.fi/2018/12/peltoniemi-ii-etsivaa-ja-vanhan-linnan.html

    VastaaPoista